13 Απρ 2012

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ δημοτικός σύμβουλος του Μπουτάρη

Δήλωση αποχώρησης έκανε σήμερα ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τούμπας και ένα από τα κεντρικότερα στελέχη του Παπανδρεικου μπλοκ στην Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Μπουτάρη! Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση αποχώρησης :


Θεσσαλονίκη 13-4-2012
Προς Δίκτυο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δ΄ Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης (Τούμπας)
Αγαπητές συντρόφισσες και αγαπητοί σύντροφοι,
Με την επιστολή μου αυτή σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από Γραμματέας του Δικτύου μας αλλά και από μέλος του ΠΑΣΟΚ.
Σας ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής μας συμπόρευσής στην Νεολαία ΠΑΣΟΚ, καθώς και τους συντρόφους σε όλα τα άλλα επίπεδα και κυρίως τους Εθελοντές & Συντονιστές Διαδικτύου που συνέβαλαν στην προώθηση θεμάτων ανοικτού κόμματος και διαύγειας στη Δημόσια Διοίκηση στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες διαφάνειας του πρώην Προέδρου Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας ως Δίκτυο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ αναπτύξαμε μια σειρά δράσεων για την ανάπτυξη διαλόγου για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα (εξόρμηση για την στήριξη του νόμου για την ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανάπτυξη διαλόγου για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την παιδεία με παράλληλες ενημερώσεις σε σχολεία της Τούμπας), την προστασία του περιβάλλοντος (διήμερη εξόρμηση για τον καθαρισμό παραλιών, ανάπτυξη κάδων ανακύκλωσης κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 σε κάθε προεκλογικό κέντρο, καθαρισμός των πλατειών που γίνονταν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ στην πόλη) και την στήριξη των προεκλογικών δραστηριοτήτων του Κινήματος κατά τις προεκλογικές περιόδους των ευρωεκλογών του 2009, των εθνικών εκλογών του 2009 και των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010. Τέλος ένα από τα βασικότερα στοιχεία της λειτουργίας μας, για το οποίο αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος, ήταν η ανάρτηση των οικονομικών απολογισμών του δικτύου μας στο διαδίκτυο όντας η μοναδική οργάνωση του Κινήματος πανελλαδικά που εφαρμόσαμε την σχετική διάταξη του καταστατικού ήδη από το 2008.

Παραμένω πιστός στην άποψη ότι η γενιά μας θα πρέπει να απολογηθεί όχι τόσο για τις κακές πράξεις των ανήθικων ανθρώπων, αλλά για την αποτρόπαιη σιωπή των φιλήσυχων ανθρώπων (Μάρτιν Λούθερ Κινγκ).

Η συμμετοχή μου πλέον στην «Κοινωνική Συμφωνία» αποτελεί συνειδητή επιλογή μιας διαφορετικής πολιτικής έκφρασης, ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, που βασικό στόχο έχει να υπερβεί το ψευδεπίγραφο δίλημμα «Μνημόνιο ή Χάος» δίνοντας μια άλλη προοπτική στην πορεία της χώρας και στην γενιά μας.

Συντροφικά
Τελίδης Σ. Αναστάσιος
π. Γραμματέας Δικτύου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τούμπας
π. Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη