30 Απρ 2012

Μπράβο στη Λούκα Κατσέλη

Δεν θα κάνω προπαγάνδα υπέρ της Λούκα Κατσέλη και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον να την ψηφήσει ή όχι.
Όμως είμαι υποχρεωμένος για λόγους ρεαλισμού να αναφερθώ σε δύο περιπτώσεις, που έχουν σχέση με την Λούκα Κατσέλη και το κόμμα που εκπροσωπεί.
Ο Καστανίδης, ήταν αυτός που παραιτήθηκε από το υπουργείο Μεταφορών το 1997 για λόγους διαφάνειας, πράγμα πολύ σπάνιο για ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, και τώρα αποδεικνύεται με την σύλληψη του Τσοχατζόπουλου, ότι είχε 100% δίκιο.
Η Λούκα Κατσέλη, είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός ο οποίος ευθέως είπε την αλήθεια στο Mega channel , λέγοντας ότι, πολλοί δημοσιογράφοι υπήρξαν σταυροφόροι μιας άποψης, εννοώντας το συγκεκριμένο κανάλι.
Η επίθεση αυτή της Λούκα Κατσέλη προς το συγκεκριμένο κανάλι, είμαι 100% σίγουρος ότι βρίσκει σύμφωνους το μεγαλύτερο αριθμό των Ελλήνων.
Αυτό το κανάλι χρόνια τώρα, έχοντας βάλει ένα θολό κουστούμι της δήθεν ουδετερότητας και αντικειμενικότητας, υπηρετεί μια πολιτική νομενκλατούρα η οποία διέλυσε και διέσυρε την Ελλάδα.
Θα σας κάνω μια ερώτηση.
Θα μπορούσε ποτέ να εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Γεώργιος Παπανδρέου, αν δεν τον είχε υποστήριξη το συγκεκριμένο κανάλι, βέβαια είναι γνωστή η προτίμηση τους στον Βενιζέλο, όμως εφόσον έπρεπε να στηριχτεί ο Παπανδρέου ως σύστημα, αυτοί τον στήριξαν με νύχια και με δόντια.
Η Αθήνα θα είχε καταντήσει, έτσι όπως έχει καταντήσει αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κανάλι να υποστηρίζει συγκεκριμένους αριστεροαλίθορες απόψεις στο μεταναστευτικό για λόγους μικροκομματικούς;
Δεν σας κάνει εντύπωση ο λίγος χρόνος που αφιερώνουν για τον Τσοχατζόπουλο, είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε το ιντερνέτ, ενδεχομένως να μην έκαναν καθόλου αναφορά.
Μην ξεχνούμε ότι είναι οι ίδιοι , το ίδιο δημοσιογραφικό πολιτικό σύστημα που φρόντισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 1995 να βγάλουν εκτός από τον πρώτο γύρο τον έντιμο Γεράσυμο Αρσένη, αφήνοντας τους δύο διαπλεκόμενους Τσοχατζόπουλο Σιμήτη κυρίαρχους που κατέκλεψαν την Ελλάδα.
Δεν έχει σημασία ότι η Λούκα Κατσέλη με καθυστέρηση τους τα έχωσε, σημασία έχει ότι τους τα έχωσε και δημόσια.
Ναι, η Λούκα Κατσέλη ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, όμως όπως εκ των υστέρων αποδείκτικε αν κάποιος από το ΠΑΣΟΚ διαπραγματεύτηκε λίγο με την τρόικα, αυτή ήταν μόνο η Λούκα Κατσέλη.
Αλλά γιατί εγώ να εξηγώ τι είναι το μέγκα, ας ακούσουμε την άποψη του Στραβελάκη, ο οποίος είπε, ότι εφόσον ενοχλούν όλους ως κανάλι σημαίνει ότι κάνουν καλά την δουλειά τους.
Δηλαδή, όποιος είναι ποιό ενοχλητικός απέναντι στην στους άλλους, αυτός κάνει καλά την δουλειά του. Τέτοιοι ενοχλητικοί για εμένα είναι, ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης ο Τσουκάτος το ΠΑΣΟΚ, οι κλέφτες οι διαπλεκόμενοι , αυτοί δηλαδή κάνουν καλά την δουλειά τους, κατά το μέγκα , την δική τους δουλειά, δηλαδή, την δική τους, την κατά δική τους.
Είναι σίγουρα η μόνη αλήθεια που έχουν πει ποτέ στο μέγκα.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη