24 Απρ 2012

Δικαιούται μια θέση στο Επικρατείας ο Πύρρος Δήμας;

Ένα από τα πολυσυζητημένα θέματα της ημέρας, είναι η συμμετοχή του Πύρρου Δήμα, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται ασφαλώς για δικαίωμα του Πύρρου, πρόκειται σαφώς για καλή κίνηση από το ΠΑΣΟΚ, αφού είναι αγαπητός και αναγνωρίσιμος, αλλά και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο ίδιος δήλωνε παλιότερα..
"Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε στη Ν.Δ.".
Βεβαίως, οι περισότεροι, μέσα στον κομματικό πυρετό τους, δεν μπορούν να δουν με ψυχραιμία και τον κατηγορούν άδικα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που πανηγύριζαν και πλημμύριζαν με posts όλα τα κοινωνικά δίκτυα, όταν ένας άλλος Ολυμπιονίκης, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, εμφανιζόταν να πηγαίνει στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και κατόπιν στη Ν.Δ. 
Οπότε, ο αναμάρτητος και κυρίως ο φανατικός αναμάρτητος, πρώτο το λίθω βαλέτω.

Θυμίζουμε τη συνέντευξή του στις 16.9.2009, όταν φλέρταρε και τότε με το ΠΑΣΟΚ και παραθέτουμε και την πηγή, την οποία εξαφάνισαν οι περιότερες ενημερωτικές ιστοσελίδες και αδικούν το nenanews:

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για πιθανή υποψηφιότητά σας στις λίστες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τελικά θα είστε υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ;

Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ούτε καμία επίσημη πρόταση υπήρξε απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ούτε έχω ασφαλώς σκοπό να πολιτευτώ.

Εάν υπήρχε πρόταση θα τη δεχόσασταν ;
Σίγουρα μια τέτοια πρόταση θα ήταν τιμητική αλλά δεν είμαι έτοιμος ούτε έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε στη Ν.Δ. Aνήκει στον ελληνικό λαό. Άλλωστε εγώ έμαθα να σηκώνω ψηλά την ελληνική σημαία και όχι τη σημαία κάποιου κόμματος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη