16 Απρ 2012

Μπόλικες οι θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις 6 δημοφιλείς παραστάσεις
Πάσχα, κι ως είθισται "ανηφορίζουν" θίασοι από την Αθήνα, στη "συμπρωτεύουσα" για την καθιερωμένη ετήσια τουρνέ (κατ΄άλλους "αρπαχτή"). Οι παραστάσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου:

Στην κατά τεκμήριο καλύτερη θεατρική αίθουσα, στο Αριστοτέλειο (τηλ.2310-250303), μπορείτε να δείτε την παράσταση "Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας" Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Κατερίνα Λέχου, Υβόννη Μαλτέζου, Κώστας Φλωκατούλας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Φωτεινή Ντεμίρη και  Στάθης Νικολαϊδης.

Στο "Κολοσσαίον" της Βασιλίσσης Όλγας (τηλ.2310-834996), μπορείτε να δείτε την επιθεώρηση "Γομάρια με σαμάρια, της Βουλής μας τα καμάρια". Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Κώστας Ευριπιώτης, ο Βασίλης Κούκουρας, η Πένυ Σταθάκη, η Χριστίνα Ψάλτη, η Τίσα Βασιλάκη, ο Γιώργος Παπαζήσης και ο Μιχάλης Μόσιος ("Ταμτάκος").

Λίγο παρακάτω στη Βασ.Όλγας 35, στο Αθήναιον (τηλ.2310-832060), μπορείτε να δείτε την παράσταση "Θα ΄σαι εδώ ξανά του χρόνου". Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Γωγώ Μπρέμπου.

Στο Ράδιο Σίτυ (τηλ.2310-824970), μπορείτε να δείτε "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης", δηλαδή τις: Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Αριέττα Μουτούση, Νεφέλη Ορφανού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κωνσταντάκη, αλλά και τους Βαγγέλη Χατζηνικολάου,  Κίμωνα Φιορέτο, Κωνσταντίνο Κακούρη, Ιvan Svitailo και Αντώνη Φραγκάκη.


Την Πέμπτη 19 Απριλίου κάνει πρεμιέρα στο θέατρο "Αυλαία" (τηλ.2310-237700), στη ΧΑΝΘ, που ξαναλειτούργησε πρόσφατα, μετά από εξαιρετική ανακαίνιση, η παράσταση "Ιδιωτικές ζωές". Παίζουν: Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα, Ορέστης Τζιόβας, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο "Εγνατία" (τηλ.2310-225172), η παράσταση "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαϊδη". Παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Κλέων Γρηγοριάδης, Μαρία Λεκάκη.

Φυσικά υπάρχουν οι ντόπιες παραστάσεις, αλλά σε αυτό το άρθρο του taxalia, είπαμε να αναφερθούμε στους εξ Αθηνών θιάσους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη