11 Μαΐ 2012

Σαμαράς: "Να σώσουμε τη χώρα από το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ"

«Το μετεκλογικό τοπίο δυσκολεύει πολύ το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης. Παρόλα αυτά παλεύουμε γι' αυτό» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μία ακόμα φορά για... το σχηματισμό ενός φιλοευρωπαϊκού μπλοκ, το οποίο «θα σταθεί ανάχωμα στο αντιευρωπαϊκό που επιχειρεί να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ συνετρίβη. Ήταν κύριος υπεύθυνος γι' αυτήν την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα». Ενώ έριξε τα βέλη και στα υπόλοιπα κόμματα αναφέροντας πως «τα περισσότερα κόμματα προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση και έχουν θέσεις που οδηγούν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «εκτός από τη ΝΔ κανείς άλλος δεν είχε συγκεκριμένο σχέδιο για την Ελλάδα». Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών ο Α. Σαμαράς ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, «το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και ως κόμμα θα το συζητήσουμε αναλυτικά».

«Όταν ορισμένοι δουν αναλυτικότερα ορισμένα από τα μπουμπούκια που υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα μετανιώσουν και θα αναθεωρήσουν την ψήφο τους» τόνισε ο κ. Σαμαράς, εξαπολύοντας εκ νέου δριμύτατ επίθεση στον Α. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σαμαράς κάλεσε για μία ακόμα φορά τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να συνέλθει και να «σταματήσει να κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλο. Ας πάει ο κ. Τσίπρας στο εξωτερικό να διαπραγματευθεί. Έχει διαφορά το διαπραγματεύομαι από το πρέπει να αλλάξουν τα πάντα που εκπροσωπεί. Αν συνεχίσει έτσι ο κ. Τσίπρας, το όνομά του σύντομα θα μπει στο μνημείο του λαϊκισμού, όπως μπήκε και του ΠΑΣΟΚ με τις σημερινές καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα».


Πηγή:24h NewsRoom
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη