7 Μαΐ 2012

Δημήτρη Χριστούλα, αναπαύσου εν ειρήνη

Ακολουθώντας το παράδειγμα του κυπριακού ελληνισμού που ισοπέδωσε το Σχέδιο Ανάν το 2004, ο ελληνικός λαός ενταφίασε χθες [06.05.2012] ένα διαφορετικό, αλλά ..
ομοειδές Σχέδιο εξανδραποδισμού τής μητέρας πατρίδας.
Βγήκαν, καθ’ α ανεμένετο, οι λιλιπούτειες Κασσάνδρες για να στηλιτεύσουν το αποτέλεσμα της εκδήλωσης της λαϊκής βούλησης και να κατηγορήσουν τον ελληνικό λαό για ανωριμότητα, επειδή, λέει, επέλεξε το χάος και την ακυβερνησία αντί της ευταξίας και της κυβέρνησης νεκροταφείου.
Υπογραμμίζουν ότι οι Έλληνες κατεδίκασαν με την ετυμηγορία τους την πολιτική λιτότητας. Έτσι τους αρέσει, έτσι ερμηνεύουν το αποτέλεσμα. Βάζουν μπροστά τη λιτότητα ως θύμα της λαϊκής βούλησης και όχι την ασυδοσία του κεφαλαίου και των μικρόνοων ντόπιων λακέδων τους. Βλέπουν, όπως πάντα, το δένδρο και χάνουν το δάσος.
Το σημαντικότερο για όλους αυτούς τους και παραθυράτους επονομαζόμενους είναι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Βουλευτήριο, πράγμα που αποτελεί όνειδος για τη Δημοκρατία. Για ποια Δημοκρατία όμως; Για τη Δημοκρατία της αρπαχτής και της ατιμωρησίας; Τη Δημοκρατία της λοιδορίας και της καταπίεσης; Τη Δημοκρατία της καταπάτησης του Συντάγματος; Τη Δημοκρατία του ψεκασμού των λαϊκών διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος; Τη Δημοκρατία του private εορτασμού των επετείων των ηρωϊκών ανδραγαθημάτων του ελληνικού λαού; Τη Δημοκρατία των ορδών των sans papiers λαθρομεταναστών; Τη Δημοκρατία των νεκρών της Marfin; Τη Δημοκρατία των ανέργων, των άστεγων και των λιμοκτονούντων; Τη Δημοκρατία των αργυρώνητων yesmen και της αναξιοπρέπειας; Τη Δημοκρατία του Άκη, του Πρωτόπαππα, του Παυλίδη και όλων των επιχορηγούμενων από τη Siemens; Το δένδρο γι’ αυτούς είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό νοιάζονται. Αδιαφορούν για το δάσος που είναι ο υπερήφανος λαός αυτής εδώ της κουκκίδας του πλανήτη και των κακών που επεσώρευσαν στο κεφάλι του.
Σηκώνουν αυτοί οι νάνοι για μία ακόμη φορά το δάχτυλο στο πρόσωπο του λαού κατηγορώντας τον ανερυθρίαστα για ακυβερνησία, την οποίαν αυτός δήθεν επέλεξε. Το χάος και η ακυβερνησία είναι το δένδρο που βλέπουν. Το δάσος που ονομάζεται «νόμος Παυλόπουλου», συνέχεια του «νόμου Σκανδαλίδη», δεν το βλέπουν οι μύωπες. Αλήθεια, γιατί έχουμε, αν έχουμε, ακυβερνησία; Ο λαός ψήφισε αυτόν τον καλπονοθευτικό νόμο που οδηγεί τα λαμόγια σε «ακυβερνησία»; Για ποια Δημοκρατία σκούζουν και καταριούνται τη Χρυσή Αυγή; Τί είδους Δημοκρατία είναι αυτή, όπου το πρώτο με διαφορά κόμμα σε πολλές περιοχές της χώρας εκλέγει τους μισούς βουλευτές από εκείνους που εκλέγει το δεύτερο κόμμα; Ποιός διαβεβαίωσε τους εκλογομάγειρους ότι ο ελληνικός λαός θα βουλεύεται με βάση τις επιταγές των λιγδιασμένων πολιτικών μαγέρικων;
Η ακυβερνησία και η Χρυσή Αυγή δεν είναι προϊόντα της βούλησης του ελληνικού λαού. Είναι προϊόντα της αδηφάγου καταλήστευσης του μόχθου του λαού, της ανασφάλειας που τους δημιούργησαν οι στρατιές των λαθρομεταναστών που εισβάλουν αθρόως και ακωλύτως στη χώρα υπό τα άγρυπνα όμματα των δημοκρατών, της ασέβειας προς τον καταστατικό Χάρτη της χώρας, της αδικαιολόγητης αλαζονείας που διατρέχει το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα. Είναι προϊόντα των δικών τους αντιδημοκρατικών νόμων. Οποίο σχήμα οξύμωρο: οι υβριστές και καταπατητές της Δημοκρατίας βδελύσσονται τον ελληνικό λαό για έλλειψη Δημοκρατίας.
Οι ψυχές των 2000 θυμάτων του Γιωργάκη και της μνημονιακής παρέας του, συνεπικουρούντων των ΜΜΕ και της δεξιάς πολυκατοικίας, αναπαύονται από σήμερα εν ειρήνη.
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη