3 Μαΐ 2012

Τελικά τι γνώμη έχετε για τον Καζάκη;

Σε αυτό το blog, γράψαμε αρκετές φορές για τον οικονομολόγο Καζάκη, όταν όλοι τον είχαν ...Θεοποιήσει. Οποιαδήποτε μη διθυραμβική αναφορά, προσέλκυε τους οπαδούς του Πάνου Καμμένου, που είχαν Θεό τον Καζάκη, οι οποίοι με τη συνηθισμένη επιθετικότητα του "θυμωμένου διαζευγμένου", μας στόλιζαν με τις γνωστές αρλούμπες, περί "προδοτών", "Τσολάκογλου", "μέρος του συστήματος" και λοιπό λεξιλόγιο που τους έμαθε από τη συχνότητα του Real fm, ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ...
από εκεί που αβαντάριζε τον Καμμένο επί μήνες και δήλωνε ότι θα είναι συνιδρυτής του κόμματός του, έγινε αίφνης ...Συριζαίος που θα ψηφίσει Γλέζο (""Θα ψηφίσω το λιοντάρι της Ελλάδας είπε την προηγούμενη εβδομάδα, τον Μανώλη Γλέζο (ΣΥΡΙΖΑ), τον άνθρωπο που δε φοβήθηκε τους Γερμανούς") !
Ο Τράγκας λοιπόν ξέχασε τις αγάπες προς τον Καμμένο και δεν τον υποστηρίζει,
Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι που μας έβριζαν, βρίζουν τον Καζάκη, με τα χειρότερα λόγια.
Η λέξη "προδότες" είναι η αγαπημένη τους και την εκστομίζουν με περισσή ευκολία.
Τους συνιστώ ψυχραιμία, γιατί θα την πουν και για πολλούς άλλους. Κρατήστε πισινή, γιατί πολιτική=κωλοτούμπα.
Όποιος νομίζει ότι ο "δικός του" είναι Άγιος, θα βαρεθεί να κόβει χέρια. Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε "κοψοχέρηδες" τριγύρω σας;
Με το ίδιο πάθος πήγαν κάποιοι στο ΛΑΟΣ και τώρα ξιφουλκούν υπέρ άλλων κομμάτων, με το ίδιο πάθος ψήφιζαν κάποτε Γιώργο Παπανδρέου και τώρα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν, με το ίδιο πάθος έβριζαν τον Σαμαρά και τώρα τον έχουν εικόνισμα, με το ίδιο πάθος λοιδωρούσαν τον Καραμανλή και τώρα τον βρίζουν κ.ο.κ.
Η πολιτική έχει γυρίσματα, για αυτό χαλαρώστε ! 
Χαλαρά! Ο φανατισμένος με τα κόμματα, είναι απλά βλαξ !
Ψηφίστε ό,τι γουστάρετε, μην υποδεικνύετε σε άλλους τι να ψηφίσουν, λες και είναι καθυστερημένοι, μη νομίζετε ότι εσείς ανακαλύψατε "την κρυμμένη αλήθεια" και πρέπει να τη διαδώσετε.
Κάπως έτσι ξεκινούν όσοι καταλήγουν με την άσπρη μπλούζα με τα μανίκια μπροστά.
Μη φανατίζεστε με τα κομματικά, είναι ένδειξη πιθηκισμού !
Χ-α-λ-α-ρ-ά !
Όπως το γκομενάκι στη φωτογραφία.
σας τα ξανάπα κι άλλη φορά, ε; εδώ

Με την αγάπη μου
Φώτης Μακρίδης/taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη