28 Μαΐ 2012

Βέλους συνέχεια...

Κατ' αρχή ζητώ συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου σας. Αλλά νομίζω ότι μια απάντηση στην επάνοδο του ερωτήματος του Ανώνυμου Αναγνώστη θα είναι ..
αν μη τι άλλο χρήσιμη για όλους.

"Θα μου επιτρέψετε να έχω την πεποίθηση ότι από πλευράς τουλάχιστον δικής μου δεν κινδυνεύετε με "επίθεση" ανάλογη αυτή των κουκουλοφόρων που αναφέρετε.
Αποδέχομαι πλήρως τη νομιμότητα της Ανωνυμίας στην κριτική γεγονότων αλλά η κριτική προσώπων και απόδοση προσωπικών κατηγοριών "προδοσίας" εμπίπτει σε άλλους Νόμους και κυρίως ηθικές αρχές.
Επαναλαμβάνετε ένα ερώτημα που βασίζεται στη δική σας άποψη περί του πώς διαπράχθηκε η "ανταρσία" του ΒΕΛΟΣ, άποψη που φαίνεται ότι έχει διαμορφωθεί τελεσίδικα μέσα σας. Μόνο που η πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχει με την περιγραφή που εσείς δίνετε.
Επειδή ο χώρος μιας ιστοσελίδας, όσο φιλόξενη κι αν είναι αυτή, δεν επαρκεί για την παράθεση όλων των δεδομένων που ενδεχομένως θα αλλάξουν την αποψή σας, σας παραπέμπω στο http://imiaimos.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
για την ενημέρωσή σας και, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση ώστε να σας στείλω και σχετικό βιβλίο."

Με εκτίμηση

Κωστής Γκορτζής
e-mail: Kwngko@yahoo.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη