28 Μαΐ 2012

Σπρώχνει Τζήμερο ο Μπουτάρης

Στην Α' Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής της "Δημιουργίας Ξανά!", που κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές με τη Δράση του Στέφανου Μάνου, κόμμα το οποίο ..
ίδρυσε  ο Γιάννης Μπουτάρης με τον Στέφανο Μάνο, όταν έφυγε από το ΚΚΕ και πριν γίνει ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, βρέθηκε, όλως τυχαίως, να μιλά επί 10 και πλέον λεπτά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης, χθες το βράδυ. Τέτοια προβολή δεν είχε κανένας άλλος Φίλιο, έτσι δεν είναι; Και μάλιστα με ποσοστό 2,15% !
Πάντως, τα είπε καλά! Έχει πολύ κατασταλαγμένες και υπεύθυνες θέσεις για την οικονομία και άδειασε τον Βαλλιανάτο, λέγοντας πως διαφωνεί μαζί του στα εθνικά θέματα και πως, έτσι κι αλλιώς, τα στελέχη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία στον συνασπισμό "Δ.Ξ./ΔΡΑΣΗΣ/ΦΙ.Σ. και δεν πρόκειται κανείς τους να εκλεγεί.
Η Κική Τσιλιγκερίδου δεν άρπαξε την ευκαιρία και δεν του έκανε την αυτονόητη ερώτηση "και αφού είναι τόσο ασήμαντη η παρουσία τους, τι τους θέλετε στον συνασπισμό;"
Εν πάσει περιπτώσει, είναι άνθρωπος με πολύ αξιόλογες και πολύ ξεκάθαρες απόψεις, για τη γραφειοκρατία, τη δυσκινησία του δημόσιου τομέα και την επιχειρηματικότητα. 
Είναι αυτονόητες θέσεις, που πρέπει να έχει κάθε κόμμα, για να ξεφύγει η Ελλάδα από το βούρκο της γραφειοκρατίας και του εχθρικού δημοσίου, που εκτρέφει διαφθορά και κηφήνες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη