28 Μαΐ 2012

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

της Άννας Ευθυμίου, 
Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. στη Β. Ελλάδα και Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι και σήμερα απέδειξε ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα πολιτικών σχημάτων, τα οποία δε διαθέτουν ενιαία πολιτική γραμμή για κανένα ζήτημα. Οι θέσεις του...
συνεχώς χαρακτηρίζονται από αντιφάσεις και παλινωδίες και αλλάζουν συνεχώς σε καθημερινή συχνότητα.
Πέρα από αυτό, όμως, συνεχίζει αμετανόητα την επικοινωνιακή πολιτική του Γ. Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν», υποσχόμενο ανέφικτες παροχές, όπως την αύξηση των επιδομάτων ανεργίας σε ντόπιους και μετανάστες.
Χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί ότι οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει ριζικά, συνεχίζει να ευαγγελίζεται τη διαιώνιση όλων των παθογενειών της μεταπολίτευσης και κυρίως του υπερτροφικού κρατισμού και των προνομίων των συντεχνιών, που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση.
Τελικά, ο κ. Τσίπρας με την επίθεση που εξαπέλυσε στο νέο Γάλλο Πρόεδρο, απέδειξε και έμπρακτα πόσο επικίνδυνος είναι. Απέδειξε έμπρακτα ότι το δίλλημα των εκλογών της 17ης Ιουνίου «ευρώ ή δραχμή», «Ευρώπη ή απομόνωση», δεν είναι μπλόφα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αλλά απολύτως πραγματικό. Και αυτό, διότι έπρεπε να ταξιδέψει ο ίδιος στην Ευρώπη, για να πληροφορηθεί ότι η απειλή της απομόνωσης δεν είναι μία επινόηση των εχθρών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά κάτι το πιθανό.
Από την άλλη, η παρουσία και η παρέμβαση του Α. Σαμαρά στη Σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος επιβεβαίωσε την ορθότητα των απόψεων που με τόση προσήλωση υποστηρίζει την τελευταία διετία.
Μάλιστα, στο κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για πρώτη φορά γίνεται προσωπική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά και στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εκφράζεται η στήριξη στις προσπάθειές του για ένα ολοκληρωμένο μίγμα πολιτικής, που θα στοχεύει στη μείωση του ελλείμματος και παράλληλα στην αναπτυξιακή τροφοδότηση της χώρας μας. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αποδέχονται τρόπους, για να ενισχύσουν τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.
Με τα παραπάνω αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας στην ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη διασφάλιση της παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Η πατρίδα μας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, χρειάζεται ηγέτες με κύρος, με πρόγραμμα και αξιοπιστία. Χρειάζεται ένα μεγάλο πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο, που θα έχει φωνή στην Ευρώπη και θα βάλει την οικονομία σε τροχία ανάκαμψης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη