3 Μαΐ 2012

Ο Σαμαράς κέρδισε την Αθήνα

Γεμάτος αυτοπεποίθηση σήμερα ο Jack Sparrow
@ Πολύ μεγάλη -για τα δεδομένα της εποχής, όπου για να ξεπεράσει μια συγκέντρωση τους 5.000 είναι θαύμα- η συγκέντρωση οπαδών της Ν.Δ. στο Ζάππειο και ...
αδικία για τον Βενιζέλο, από την παράλληλη μετάδοση στιγμιότυπων από τη δική του ομιλία στη Ρόδο.
Η ομιλία Βενιζέλου δεν "έγραφε" στον τηλεοπτικό φακό, δεν είχε παλμό, δεν είχε σημαίες, δεν είχε πάθος. Κρύα πράγματα.
Αντίθετα στο Ζάππειο το κλίμα ήταν πολύ θερμό,ο Jack Sparrow έδειχνε να το απολαμβάνει γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Κώστας Καραμανλής ήταν και πάλι εκεί, αλλά τη "μαγκιά" την έκαναν και πάλι οι ΟΝΝΕΔιτες, που έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία στις συγκεντρώσεις και δίνουν το ρυθμό. Μάλλον κάνει πολύ καλή δουλειά για το κόμμα του ο Παπαμιμίκος.

@ Πολύ καλή και δυναμική η παρουσία Καμμένου στο Ηράκλειο, άφησε ευχαριστημένα τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. Η Κρήτη δείχνει να "γουστάρει Καμμένο".
Τι διάολο, λέτε να μην είναι πράσινος ο εκλογικός χάρτης στο "πράσινο νησί";

@ Ο Τσίπρας μίλησε στην Ομόνοια, με τον Μανώλη Γλέζο να απευθύνει χαιρετισμό.
Αρκετός κόσμος κι εκεί, πράγμα που δείχνει ότι τις τελευταίες μέρες ο κόσμος ξαναγυρίζει σε μαντριά.
Ο Τσίπρας άλλωστε το ΄χει το "μπαλκονάτο".

@ Μέχρι στιγμής λοιπόν όλοι είναι ευχαριστημένοι, πλην Βενιζέλου, που παρά τη μεγάλη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές, δεν κατορθώνει να ζεστάνει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ή δεν υπάρχει πιά ο "κόσμος του ΠΑΣΟΚ".
Οπότε, το μεγάλο στοίχημα είναι η αυριανή ομιλία Βενιζέλου στην Αθήνα, με την οποία κλείνει το παιχνίδι των εντυπώσεων και στην οποία, λογικά, το ΠΑΣΟΚ θα ρίξει όλες του τις ελπίδες για ανάκαμψη και θα κινήσει γη και ουρανό, για να έχει κόσμο.

@ Καλά τα πήγε και ο Καρατζαφέρης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Κουβέλης όπως είναι αναμενόμενο δεν είχε σημαίες, τύμπανα και λοιπά κλαπατσίμπανα και κινήθηκε σε ήρεμα νερά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη