23 Μαΐ 2012

Το σκέφτεται ο defrejus...

"Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες", λέει (αυτή την ώρα) ένα από τα "Ντορικά" blogs (τα άλλα είναι το kontranews, periothiko και ένα-δυό ακόμη). Προφανώς, για να μη γίνεται αναφορά, στις χιλιάδες..
αναρτήσεις του, όπου ..ξέδινε με αστείρευτο, σχιζοφρενικό φανατισμό, εναντίον του "Αντωνάκη".
To ιστολόγιο http://defrejus.blogspot.com/ ξεκίνησε με εκκλησιαστικούς ύμνους και θρησκευτικά θέματα. Μετά αγάπησε παράφορα τη Ντόρα Μπακογιάννη και μίσησε ακόμη πιό παράφορα τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν από τους τακτικούς υβριστές του taxalia, επειδή δεν μοιραζόμασταν την ίδια ...λατρεία για τη Ντόρα.
Φαίνεται πως μετά την επιστροφή της λατρεμένης του Ντόρας, ο παπαδεφρέζας, δεν έχει άλλο κουράγιο να την αγαπά. Επειδή το μίσος νικά την αγάπη, προφανώς θα επανέλθει για να ξεδίνει εναντίον του Σαμαρά και θα ψάξει άλλη αγάπη, αρκεί να είναι κόντρα στον Σαμαρά. Προφανώς, θα γίνει οπαδός του Τσίπρα. Mετά, αν τον "προδώσει" κι οΤσίπρας, θα βρεί άλλη αγάπη. Αρκεί να κρατά άσβεστη τη φλόγα του μίσους για τον Σαμαρά. Το τυρρανικότερο συναίσθημα του ανθρώπινου είδους είναι το μίσος. Και μετά από όλα αυτά, θα κατηγορεί τους πολιτικούς για "κωλοτούμπες"!
Πύρινα άρθρα για τον κρατικοδίαιτο συκοφάντη Τσίπρα, θα εξαφνιστούν προφανώς από το blog, όπως
θα ξεχαστεί ότι ο Τσίπρας είναι κομμουνιστής, Άθεος κλπ. Το μίσος για τον Σαμαρά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά.

Η έκκλησή μας στους έξαλλους ανεγκέφαλους bloggers "μη φανατίζεστε με την πολιτική, θα γίνετε ρόμπες, κρατήστε πισινή", δεν έπιασε και πολύ τόπο. Πάσχοντας από τη γνωστή αρρώστεια του Ελληνισμού, τον φανατισμό, διάφορα τέτοια κομματόσκυλα, κυρίως πικραμένοι των κομμάτων που έφυγαν από τη ΝΔ (οπαδοί του ΛΑΟΣ, της ΔΗ.ΣΥ. και του Καμμένου), πλειοδοτούσαν σε μπούρδες, εναντίον του taxalia, που είναι από την αρχή το ίδιο: δίνει φωνή σε όλους και κρατά αποστάσεις από τους πολιτικούς, αφού πιστεύει ότι όλοι τους είναι "κωλοτούμπες".

(να θυμήσουμε εδώ το παράδειγμα του φίλου μας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όταν γράψαμε πολύ καιρό πριν, ότι θα πάει στη ΝΔ, μας χαρακτήρισε "μουρλούς" http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_5857.html...)

Η διαφορά μας με τα άλλα blogs, είναι ότι, ανώριμοι πολιτικά πολίτες, ενθουσιάζονται με το "καινούριο" και το "μικρό". Εμείς ξέρουμε όμως, ότι το "καινούριο" και το "μικρό", γίνεται ίδιο και απαράλλαχτο με το "μεγάλο" και το "παλιό" που κατηγορούσε, όταν πλησιάζει στην εξουσία. Δηλαδή, κωλοτούμπες είναι όλοι. Δυστυχώς για τους έξαλλους φανατικούς, δεν είναι μόνο ο Σαμαράς, όπως βαυκαλίζονται οι φανατικοί των μικρών κομμάτων (εσχάτως οι του Καμμένου, οι οποίοι θα κωλοτουμπίσουν και αυτοί, σύντομα).
Η ιστορία με τα κόμματα είναι όπως η φορολογία και ο πλούτος.
Δεν φοροδιαφεύγουν οι πλούσιοι, όπως νομίζει ο κόσμος, αλλά είναι πλούσιοι επειδή φοροδιαφεύγουν. Έχει τεράστια διαφορά.
Αντίστοιχα, στην πολιτικά, δεν ισχύει ότι "τα μεγάλα κόμματα είναι λαμόγια, ενώ τα μικρά είναι τίμια". Απλούστατα, είναι τίμια, ακριβώς επειδή είναι μικρά. Αν λοιπόν τα "μεγαλώσετε", θα γίνουν κι αυτά μια απ΄τα ίδια "λαμόγια".
Δείτε και το παράδειγμα του φέρελπι Τζήμερου. Όταν διαπίστωσε ότι βγαίνει βουλευτής με τις ψήφους της Δράσης, διέλυσε το κόμμα. (εδώ)
Μονόδρομος, μην το κουράζετε και χαλάτε φαιά ουσία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη