Σχόλια για τον Γιώργο Παπαδάκη στα κοινωνικά δίκτυα

26 Ιουν 2012

Χαμός σε twitter, facebook και youtube, με το βίντεο της "επίθεσης" Παπαδάκη στον ρεπόρτερ της εκπομπής του και κουμπάρο του Άρη Σαλβάνο (σύζυγο της Μάγδας Παπαγιάννη) (αν δεν το είδατε, δείτε το εδώ). Ο κόσμος πήρε χαμπάρι τον λαϊκισμό και τον θεατρινισμό του πρωινατζή (που είναι ικανότατος στη δουλειά του, αλλά άρρωστος με τα νουμεράκια της AGB) και του τα χώνει άγρια.
Μερικά ...ωραία:Παπαδάκη βγες στο δρόμο με το μικρόφωνο να κάνεις ρεπορτάζ να δεις τη γλύκα. περιμένει ο άνθρωπος πόσες ώρες μέσα στη ζέστη να βγει η σύνδεση κι έχει κι έναν μαλάκα μέσα στο αυτί του να ωρύεται και να του φταίνε τα πάντα.
πολλά νεύρα Παπαδάκη.. όλο παρατηρήσεις και φωνές στους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, τον σκηνοθέτη.. κάντα όλα εσύ αν θες ή κάτσε σπίτι σου. καιρός είναι να βγει και κανένας καινούριος στο γυαλί.
MEGAS Καραγκιόζής... Στο MEGA έπρεπε να ήταν...
Δημοσιογραφάρα ο Παπαδάκης...30 χρόνια κάνει ρεπορτάζ από το studio
Ασε μας ρε Παπαδάκη, ο Ανθρωπος έχει πεθάνει με την ζέστη, ο κόσμος εκεί έχει εκνευρισμό, να πάει και ο Αρης με το μικρόφωνο να φάει και κανένα ξύλο επειδή είδες τον ρεπόρτερ του MEGA και αφηνίασες!


αυτά και άλλα πολλά στο 
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη