30 Ιουν 2012

Αυτοκτόνησε, αλλά όχι από την έξωση

Ο Γιάννης Βιτζιλαίος του market-talk, σχολιάζει άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, σύμφωνα με το οποίο, 65χρονος στο Γαλάτσι, "αυτοκτόνησε μόλις του πήγαν το χαρτί για την έξωση". Τελικά, ο 65χρονος, σύμφωνα με μάρτυρα, έπαιρνε σύνταξη 1.200 ευρώ, αλλά έπινε, έχανε τα λεφτά του στο ΠΡΟΠΟ και δεν πλήρωνε κανένα λογαριασμό. Δείτε αναλυτικά:


Προς τον ανώνυμο συντάκτη του “άρθρου”... Επειδή δεν γνωρίζω το όνομα σας, σας λέω το δικό μου και το κείμενο που ακολουθεί χρησιμοποίηθηκε και ως ένορκη κατάθεση για το συγκεκριμένο περιστατικό στην Αστυνομία: 

"Ο αυτόχειρας είχε χάσει τη σύχζυγό του πριν 3 χρόνια και έκτοτε δεν τον ενδιέφερε τίποτα...Είχε πάψει να επικοινωνεί με τα παιδιά του, εισέπρεττε όμως κανονικά τη σύνταξη του, της τάξεως 1100-1200 ευρώ μηνιαίως.

Έπαιζε στοίχημα και άλλα τυχερά παίγνια στα συνοικιακά πρακτορεία προπο, έπινε διαρκώς και δεν πλήρωνε κανένα λογαριασμό στην πολυκατοικία, ούτε και το ενοίκιο του, ενώ λάμβανε κανονικά τη σύνταξή του. Σας παρακαλώ να εξετάσετε καλύτερα τις πηγές σας, διότι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου,χήρα κυρία Α.Κ., είχε δηλώσει όλα τα εισοδήματα στην Εφορία, είχε φορολογηθεί για όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχει εισπράξει ούτε λεπτό από τα δηλωθέντα εισοδήματα."

Άλλο θέμα λοιπόν, το έχω και δεν γουστάρω να πληρώσω, άλλο το δεν έχω και δεν πληρώνω, άλλο το ξέρω και διασταυρώνω τις πηγές μου και άλλο το γράφω ό,τι μου πούνε χωρίς διασταύρωση πληροφοριών για να κερδίσω αναγνώστες - σχόλια, τηλεθέαση για διαφημίσεις. Διασταυρώστε πρώτα τις πληροφορίες και μετά γράψτε ελεύθερα ό,τι νομίζετε, αγαπητέ άγνωστε συντάκτη. 

Με εκτίμηση, 
Ιωάννης Βιτζιλαίος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη