Συνελήφθησαν οι ληστές που μπούκαραν στο σπίτι του Δώνη

28 Ιουν 2012

-Ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με ληστές, καταδίωξη, ομηρεία, τραυματισμοί, συλλήψεις, κι άλλα πολλά.
-Το σπίτι του Γιώργου Δώνη προσπάθησαν να ληστέψουν δύο Αλβανοί , και κρατούσαν όμηρο τον πεθερό του.
-Εσπευσεμένα στην Αθήνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Συνελήφθη στις 18.00 και ο δεύτερος ληστής, ο οποίος..
πρωταγωνίστησε στην ένοπλη συμπλοκή και στην καταδίωξη, στην Κηφισιά. Ο δράστης, ο οποίος είναι τραυματισμένος, κρυβόταν σε σπίτι στην οδό Θεοτοκοπούλου, το οποίο είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί. Οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της ΕΚΑΜ και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν από μπροστά, ο δράστης πήδηξε από το πίσω μέρος της μάντρας και έπεσε στα χέρια άλλων αστυνομικών, που είχαν κυκλώσει το σπίτι. Αυτή την ώρα ο ληστής μεταφέρεται σε νοσοκομείο, ενώ ο συνεργός του, που είναι ένας 27χρονος Αλβανός και είχε συλληφθεί νωρίτερα, έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται.

Το θρίλερ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση ένοπλης συμπλοκής, με έναν αστυνομικό τραυματία, που έγινε μετά από ληστεία στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, στην οδό Ζίτσης 3 στη Κηφισιά. Ενοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και των ληστών είχε αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από τους δύο ένοπλους, ενώ ο δεύτερος να αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, όπου προσπάθησε να διαφύγει μέσα από αυλές σπιτιών. Τα γεγονότα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή, ακινητοποίησαν τον πεθερό του, τη σύζυγό του και ένα από τα ανήλικα παιδιά του και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα.

Στο σπίτι, όμως, ήταν και ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Δώνη, 15 ετών, ο οποίος βγήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δράστες και ζήτησε βοήθεια από τη φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μένει στο διπλανό σπίτι. Οι φρουροί ειδοποίησαν την 'Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασε γρήγορα περιπολικό. Οι ληστές για να ξεφύγουν, πήραν για λίγο μαζί τους τον πεθερό του προπονητή, τον οποίο όμως άφησαν και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο πόδι έναν αρχιφύλακα.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν στο χέρι έναν από τους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ακολούθησε καταδίωξη από τις δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή, μέσα στο ρέμα του Κοκκιναρά, ενώ, κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν κοσμήματα και αίματα. Οι ληστές εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Χειμμάρας και Ιθάκης, στην Κηφισιά, όπου έγινε η δεύτερη ένοπλη συμπλοκή. Στο σημείο εκείνο συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο οποίος είναι τραυματισμένος, ενώ θεωρείται πιθανόν ότι έχει τραυματιστεί και ο δεύτερος που αναζητείται. Ο αρχιφύλακας που τραυματίστηκε διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

express
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη