8 Ιουν 2012

Στη Δυτική Μακεδονία θα ..οργώνει από αύριο ο Ψωμιάδης

Ούτε πυρηνοκίνητος να ήταν ο Πανίκας. Τρέχει ασταμάτητα, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. "Τα ΄φτυσαν", όσοι τον συνοδεύουν (αστυνομικοί, οδηγοί, δημοσιογράφοι κλπ), αν και 20-30 χρόνια νεώτεροι !
Διήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία ξεκινά αύριο...
Σάββατο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ το πρωί του Σαββάτο (10 π.μ.) θα βρεθεί στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών και στη συνέχεια (11 π.μ.) στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο και την αγορά της πόλης και από τη 1 μ.μ. στα χωριά Βατόλακος, Μηλιά, Κιβωτός και Άγιος Γεώργιος.
Στις 5 μ.μ. θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη και στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια (6 μ.μ.) θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών.
Στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην ακριτική Μεσοποταμία, στις 8.30 μ.μ. στο Άργος Ορεστικό και στις 9.30 μ.μ. στην παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς.
Το πρωί της Κυριακής θα εκκλησιαστεί στη Φλώρινα και στις 10.30 π.μ. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων της ΝΔ στο ξενοδοχείο «Λύγγος». Στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κέντρο της Φλώρινας και στη 1 μ.μ. στο κέντρο και το Δημαρχείο του Αμυνταίου. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα χωριά Φιλώτας και Μανιάκι.
Στις 5 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων της ΝΔ στο Δημαρχείο της Πτολεμαϊδας και στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης.
Στις 7.30 θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών κομματικών στελεχών. Η περιοδεία ολοκληρώνεται με περιοδεία στο κέντρο της Κοζάνης, στις 9 μ.μ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη