13 Ιουν 2012

Θ’ απαντήσεις ρε Τσίπρα στην πρασινοσκουφίτσα;

Αναρωτιόταν και ξαναναρωτιόταν σήμερα η κατά κόσμον Κάτια Μακρή από τη ραδιοσυχνότητα του πολυφωνικού Real FM. Γιατί δεν μας λέει το πρόγραμμά του ο κ. Τσίπρας και το κρατάει κρυφό; Γιατί δεν μας λέει πού θα βρει τα λεφτά για να κάνει όσα επαγγέλλεται; Δεκάδες απορίες. Πολυβόλο έπεφταν η μία πίσω από την άλλη. Καμμία απορία για το πρόγραμμα του εκλεκτού της Μπαίνει ..
Βγαίνει, ο οποίος έχει πει απλώς «λεφτά δεν υπάρχουν, Μνημόνιο και πάλι Μνημόνιο, αυτοκτονείτε αυτοκτονείτε, τίποτε δεν θα μείνει». Καμμία απορία για το πώς φτάσμε ως εδώ, για το «τίς πταίει». Καμμία απορία για το πρόγραμμα του Τόνυ Πατώνει.
Το πρόβλημά της είναι ο Τσίπρας, ο οποίος είναι μικρός και άνους και δεν γνωρίζει τους κινδύνους και τις περιπέτειες, στις οποίες θα βάλει τον ελληνικό λαό. Αυτός και οι συνιστώσες του. Μία συνιστώσα είχε το ΠΑΣΟΚ κι’ αλλη μία η ΝΔ και είδαμε τί μας έκαναν κυρία Κάτια μου. Γιατό όχι μερικές παραπάνω; Τρώμε με χρυσά κουτάλια, η αυτοκτονία είναι είδος άγνωστο στην ελληνική κοινωνία, έχουν δημιουργηθεί τόσες χιλιάδες θέσεις εργασίες που μέσα τρεις μήνες θα επαναπατρισθούν όλοι όσοι ξενιτεύθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Μαρόκου, Τυνησίας, Αφγανιστάν, Ιράκ, Γεωργίας, Μολδαβίας, Αλβανίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, ουρές σχηματίζονται έξω από τα γραφεία μεταναστεύσεως που κάνουν χρυσέςδουλειές στέλνοντας κόσμο στη χώρα μας, στο σύγχρονο Ελντοράντο της Κάτιας, στη Δανεία του Νότου. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Λέτε να διαλύσει ο Τσίπρας αυτή την ευημερία; Μακάρι!
Γιατον Καμμένο δεν λέει τίποτε η κυρία Κάτια. Δεν την εδιαφέρει το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Μήπως αν το άκουγε, θα είχε κάτι να πει, για να μας ενημερώσει πλουραλιστικώς; Μόνον ο Τσίπρας υπάρχει τέλος πάντων; Και γιατί δεν μας μιλάει π.χ. για τον κατάδικο πρώην νομάρχη και Περιφερειάρχη Ψωμιάδη που έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια για την παντέρμη τη ΝΔ; Για τη Siemens κάτι τίς κ. Κάτια; Για τη Μέρκελ, τη Goldman Sachs; Για κείνο τ’ αψηλό το παλληκάρι; Ναι μωρέ αυτόν τον Μεγάλο Κανονιέρη πούχει πάρει φόρα σε όλα τα διεθνή φόρα και μας λέει να μη βγούμε από το ευρώ;
Δεν μπορείς ρε Τσίπρα. Το είπε και ο Σιούφας που θυμήθηκε τις επόμενες γενιές το γίδι, αφού βόλεψε όλο του το σόι στη Βουλή. Τον έπιασε ο πόνος για τον λαουτζίκο.
Για την κ. Νταλάρα κυρία Κάτια μου τίποτε; Ναι αυτήν που τάβαλε με την άρχουσα τάξη που δεν θέλει τους sans papiers, ενώ το προλεταριάτο και το λούμπεν προτελαταριάτο αγκαλιάζεται κάθε πρωΐ πριν το χάραμα με τους λαθρομετνάστες που εισβάλλουν στα σπίτια τους για να κλέψουν.
Για το κούρεμα των ομολόγων των χιλιάδων νοικοκυραίων μικροαποταμιευτών που πίστεψαν στο κωλοκράτος του Σημίτη; Για τα υποβρύχια που γέρνουν; Για τον Άκη και τους 40 κλέφτες;
Για όλα αυτάτα λαμόγια τίποτε κυρία Κάτια μου; Γαμώ την ατυχία μου!
Με την απορία θα μείνεις μέχρι το βράδυ της 17.06.2012 κυρία Κάτια μου, αν και κάτι φοβάσαι. Κάτι ξέρεις που δεν μας το λες ευθέως. Ο Τσίπρας, πάντως, δεν θα σου κάνει τη χάρη να αποκαλύψει τα σχέδιά του. Για έναν πολύ απλό λόγο: όποια και νάναι, αν τα συγκρίνουμε με τα σχέδια, τρόπο του λέγειν, του Μπαίνει Βγαίνει και του Τόνυ Πατώνει φαίνονται πολύ καλλίτερα. Όταν ο δικός σου, ο κατάδικός σου μας έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» δεν θυμάμαι να τον ρώτησες «πού βρίσκονται». Μείνε, λοιπόν, και μια φορά με την αγωνία του εκλογικού αποτελέσματος, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, εξ ου και υλακτείς.
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη