9 Ιουν 2012

Λάθος δίωξη blogger από τη Χαρούλα Ουσουτζόγλου

Πληροφορούμαστε με λύπη, ότι η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, δημοκρατικός άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητή στον τόπο της και με σημαντικό έργο, απειλεί με δικαστικές διώξεις, blogger της πόλης, που αναφέρεται συχνά στα ...
προβλήματα της επωνύμως: τον Νικο Χατζηευστρατίου, ενεργό πολίτη της Βέροιας, διαχειριστή του http://vlepontaske.blogspot.com/.
Ο Νίκος Χατζηευστρατίου είναι πολιτικός μηχανικός και κείμενά του έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές στο taxalia. Είναι όλα αξιόλογα,με τη ματιά του ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τον τόπο του.
Αυτό είχε ως συνέπεια ορισμένες αιχμές να εκληφθούν από τη διοίκηση του δήμου, ως αιχμές διαφθοράς. Συνεπώς, δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες, αλλά αυτού του είδους οι απαντήσεις, δίνονται στο δημοτικό συμβούλιο κι όχι στα Δικαστήρια. Μπορεί ο δημότης να υπερβάλλει σε κάποια κριτική του, αυτό όμως είναι πολιτικός λόγος και σαν τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Η πορεία της κ.Ουσουλτζόγλου στα αυτοδιοικητικά είναι πεντακάθαρη και δικαιολογημένα, αντιδρά σε οποιαδήποτε υπόνοια συναλλαγής με άνομα συμφέροντα, επομένως η αντίδρασή της είναι δικαιολογημένη σε ένα βαθμό, αλλά η Βέροια είναι μια μικρή πόλη, όπου οι παρξηγήσεις μπορούν να λύνονται με μια δημόσια συγνώμη ή αναδιατύπωση μιας καταγγελίας, όταν ο καταγγέλων, είναι σοβαρός άνθρωπος.
Νομίζουμε ότι κι οι δύο πλευρές θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα βρουν τη χρυσή τομή, ώστε και η δήμαρχος να μην κηλιδώνεται με άδικες κατηγορίες και η αντιπολίτευση να κάνει το θεσμικό έργο της, που είναι η ανάδειξη των αδυναμιών της διοίκησης.

taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη