12 Ιουλ 2012

Απάντηση στον κ.Βλαχοδημητρόπουλο για την πεζοδρόμηση της Θεσσαλονίκης

Το πρωί δημοσιεύαμε άρθρο του πολύ καλού συγκοινωνιολόγου Παναγιώτη Βλαχοδημητρόπουλου, το οποίο ήταν υπέρ των εκτενών πεζοδρομήσεων στο κέντρο, ώστε να απελευθερωθεί χώρος για τους πεζούς. Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία Μπουτάρη άλλωστε.
Στο θέμα παίρνει θέση ο κ.Καραγιάννης, ο οποίος απαντώντας στα επιχειρήματα του κ.Βλαχοδημητρόπουλου, αναφέρει:


Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, και την 'αποψη' του Μπουτάρη, το κέντρο πρέπει να εγκαταληφθεί απο τους κατοίκους του.
Οι πάντες ασχολούνται για τους τουρίστες (ποιούς;;;;) και τους αργόσχολους που θα έρθουν για βόλτα. Κατοίκους μόνιμους δεν έχει το κέντρο;
Το κόστος μόνο για το parking που νοικιάζω απο τα 110¤ πήγε στα 180¤ και με πληροφόρησαν οτι θα αυξηθεί κι άλλο. Να μη λάβουμε υπ' όψη οτι με τη βλακώδη πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας χρειάζομαι 15 λεπτα επιπλέον για να φτάσω ( τα καύσιμα τα κάνει δώρο ο Κουράκης). Δηλαδή πως πρέπει να αντιδράσω στη βλακεία του κάθε αργόσχολου ή κάθε Μαυρογιαλούρου. Το εργοστάσιο που δουλεύω απέχει 26 χιλιόμετρα απο το Λευκό Πύργο και πρέπει να φεύγω χειμώνα καλοκαίρι στις 5.30 το πρωί. Επειδή συγκοινωνία δεν έχει και οικονομικά δεν αντέχω άλλο, θα θέλατε κε Βλαχοδημητρόπουλε να έρχεστε κάθε πρωί να με πηγαίνετε να παίρνω το αυτοκίνητο μου, από οπου εσεις θέλετε? Το απόγευμα έχει συγκοινωνία. Ή επειδή δεν επεδίωξα αυτό το επιλέον κόστος, το οποίο είναι ΧΩΡΙΣ κανένα ανταποδοτικό όφελος προς εμένα, το αντίθετο μάλιστα, τα πρεζόνια μαζεύονται τώρα στην είσοδο του "αναπλασμένου" πεζοδρομίου, θα θέλατε λοιπόν κε Βλαχοδημητρόπουλε να πληρώνετε εσείς το parking? Για τις υπόλοιπα επιχειρήματά σας δεν με ενδιαφέρει, θέλω μόνο να πηγαίνω στη δουλειά μου, χωρίς να πληρώνω ενα ενοίκιο επιπλέον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη