22 Αυγ 2012

Αλληλεγγύη; Ναι ! Σε αυτούς

στους Αλβανούς των Σκοπιων! 
Οι Αλβανοί των Σκοπιων μέναν σε αυτή την περιοχή πριν έρθουν οι Σλάβοι στην περιοχή των Βαλκανίων. Έτσι η κυβέρνηση της Πρώην Γιουγκοσλαβικης Δημοκρατίας των Σκοπιων θέλει να "Μακεδονοποιήσει" τους...
Αλβανούς της περιοχής με το ζόρι, οι οποιοι αποτελούν το 35% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Με βάση τα επίσημα στατιστικά του κράτους, οι Αλβανοί είναι το 25% του συνολικού πληθυσμού.

στους Κούρδους στην Τουρκια
περιοχές στις οποιες αποτελούν φυσικοί τόποι των Κούρδων, σήμερα κατέχονται διά της βίας από τους Τούρκους που ήρθαν εξανατολής. Σήμερα οι Κούρδοι δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα και ελευθερια, απαγορεύεται να διδάσκονται η να μιλάνε την Κουρδική γλώσσα. Ένας λαός χωρίς κράτος και δίχως ελευθερίες και δικαιώματα, στον ίδιο τους τον τόπο.

στους Χριστιανούς του Ιράκ και της Συρίας
Οι μεν Ιρακινοί Χριστιανοί εκδιώχθηκαν και έγιναν προσφυγες κατά την διάρκεια του πολεμου της Αμερικής στο Ιράκ, οι περισσότεροι εξαυτών κατέφυγαν στην ασφαλείς τότε Syria που υπάρχουν θρησκευτικές ελευθερίες. Πλέον οι προσφυγες Ιρακινοί Χριστιανοί που κατέφυγαν στην Syria, δέχονται ακόμα έναν διωγμό και ακόμα μια προσφυγιά από τους εξεγερμένους που υποτίθεται θέλουν ελευθερίες, ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν σε σπίτια και καταστρέφουν οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό. Οι δε Σύριοι Χριστιανοί, έχουν γίνει στόχος "λεηλασμων" από τους εξεγερμένους επειδή είναι "βλασθιμοι" όπως τους κατηγορούν οι εξεγερμένοι επειδή είναι Χριστιανοί! Προσφυγες κατά χιλιάδες οι Σύριοι Χριστιανοί στο ίδιο τους το κράτος.

στην Κύπρο 
η οποια είναι υπό βάρβαρη και παράνομη κατοχή από το Τουρκικο καθεστώς με την ψήφο και χωρίς αντίρρηση του τουρκικου λαου, που βρίσκει σωστή την κατοχή μέρος ενός αλλου τόπου. Οι Τούρκοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με σφαγές αμαχων, με βεβηλώσεις Χριστιανικών τόπων και ναών.

στη gaza 
η οποια δέχεται έναν αποκλεισμό που τείνει να δυσκολεύει στην ελευθερια, ανάπτυξη και ζωή των παλαιστινιων. Η διαμάχη μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινιων έχει σοβαρές επιπτώσεις και στους γύρο πληθυσμούς, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο πολύ κόσμος επειδή και μονο κάποιοι αποφασίζουν γίαυτούς χωρίς αυτούς.

στους μουσουλμάνους της Θράκης 
που θέλουν να τους τουρκοποιήσουν με το ζόρι χρησιμοποιώντας την θρησκεία ως πρόφαση, είτε με την amelia του κράτους, είτε με την υποστήριξη του κράτους, είτε με την υποστήριξη αριστερών βουλευτών που συνεργάζονται με ακροδεξιούς τούρκους για να φέρουν εις περάσει ακροδεξιά και φασιστικά σχέδια.

στους Έλληνες της Βορειου Ηπείρου 
που υφίστανται "νόμιμες" κλοπές από το Αλβανικό κράτος που αρπάζει της περιουσιες τους.

στους Αλβανούς του Κοσσόβου 
που υφίστανται Τουρκοποίηση χωρίς την θέληση τους επειδή αυτοί που τους διήκουν χρηματοδοτούνται για τις Τουρκοποίησης των Αλβανών από το Τουρκικο κράτος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη