21 Αυγ 2012

Ο Βρούτσης έβαλε λουκέτο στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο Πακιστανός βιαστής!!

Για πρώτη φορά υπουργός εφαρμόζει το νόμο 4052/2012 που προβλέπει κυρώσεις σε επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες! Έτσι μετά από απόφαση του Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση κλείνουν προσωρινά σε πρώτη φάση, το Ξενοδοχείο που απασχολούσε τον Πακιστανό που ..
κτύπησε και βίασε τη 15χρονη και ένα εστιατόριο (Μπαρμπαρόσα) στην Πάρο, επειδή από τον έλεγχο των υπηρεσιών του Υπ. Εργασίας προέκυψε ότι απασχολούσαν λαθρομετανάστες.

Σε κλείσιμο επιχειρήσεων (από λίγες ήμερες έως οριστικό λουκέτο) προχωρεί το υπουργείο Εργασίας, εφαρμόζοντας τις νέες αυστηρές ποινές που προβλέπει η υπουργική απόφαση όταν οι επιθεωρητές του ΣΕΠΕ και οι ελεγκτές του ΙΚΑ εντοπίζουν αδήλωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Η αρχή έγινε από το ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, όπου εργαζόταν ο Πακιστανός βιαστής της 15χρονης, το όποιο θα κλείσει για πέντε ημέρες καθώς ο έλεγχος έδειξε ότι απασχολεί αδήλωτους εργαζόμενους.

Επίσης, με την ποινή του κλεισίματος ολίγων ημερών θα τιμωρηθεί επιχειρηματίας της ίδιας περιοχής που διατηρούσε ουζερί και απασχολούσε ανασφάλιστους εργαζόμενους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη