1 Αυγ 2012

Απογευματινό κολύμπι στην Καμάρα..Σπεύσατε να δροσιστείτε! (ΦΩΤΟ)

Δέκα λεπτά μόνο ξαφνικής βροχής και ήταν αρκετά για να μετατρέψουν, ακόμη μια φορά, την Εγνατία Οδό, σε Θεσσαλονικιότικο φίορδ!

Περαστικοί γλιστράνε κατά μεσής του δρόμου με τις παντόφλες να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά..
άλλοι πηδάνε σαν τους λαγούς για να μη βραχούν και  άλλοι (συμβιβασμένοι τόσα χρόνια με την ιδέα) περιμένουν στη διάβαση με το νερό μέχρι τον αστράγαλο, να περάσουν απέναντι. Το νεράκι "ανέβηκε" τα πεζοδρόμια και δημιουργεί σιγά - σιγά μια όμορφη λιμνούλα εμπρός από την Καμάρα, την ίδια στιγμή που οι ταξιτζηδες έβγαλαν τα κουπία τους και σιγά, σιγά μετατρέπουν τα ταξί σε Γόνδολες!

Α! και μια BMW περνάει γκαζώνοντας ώσαν Τζετ Σκι...σκορπώντας αριστερά και δεξιά το "κάθαρο" νεράκι που ρίχνει ο καλός Θεούλης, το οποίο έφτασε μέχρι εδώ από τους καταρράκτες της παραπάνω οδού...

Παγκόσμιος προορισμός πλέον η πόλη μας, με τα φιόρδ της, τους καταρράκτες και τις γόνδολες...και όλα αυτά...μέσα σε ένα ΜΟΝΟ δεκάλεπτο...ή κάνουμε αλλαγές ή δεν κάνουμε!

Δήμαρχε τα φρεάτια τα ξεβούλωσες?

Αλλά ξέρουμε τι θα πείτε και εσείς, όπως και όλοι οι άλλοι, "δεν είναι δική μας αρμοδιότητα ο καθαρισμός των φρεατίων"!

Άλλωστε έχετε σημαντικότερες δουλειές να κάνετε όπως πχ. να ασχολείστε με τις ταμπέλες των καταστημάτων αν είναι κάθετες, ή οριζόντιες εαν γέρνουν 2-3cm ή αν είναι ευθυγραμμισμένες με τον Βορρά κλπ...
Αλλά λογικό, αφού λύσατε όλα τα σημαντικά προβλήματα της πόλης, είπατε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέριες!









 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη