8 Αυγ 2012

Στον τελικό του ακοντισμού ο Λεμπέσης, εκτός ο Δουβαλίδης

Στον τελικό του ακοντισμού πέρασε ο Σπύρος Λεμπέσης, ενώ εκτός έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια. Στο μεταξύ, με τρία έγκυρα και στην τρίτη θέση προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης, ενώ στα ημιτελικά των 800μ. πέρασε η ..
Ελένη Φιλάνδρα!

Έπιασε το όριο ο Λεμπέσης

Άνετα έπιασε το όριο των 82 μ. ο Σπύρος Λεμπέσης στον ακοντισμό.

Η καλύτερη βολή του Έλληνα πρωταθλητή ήταν στα 82.40μ., κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, ενώ η πρώτη του βολή ήταν στα 81.80μ.

Δεν τα κατάφερε ο Δουβαλίδης

Εκτός τελικού στα 110μ. εμπόδια έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης, που τερμάτισε 7ος, με 13.77.

«Δεν με αντιπροσωπεύει το 13.77. Χάρηκα που έφτασα μέχρι τον προημιτελικό. Αυτά είναι τα εμπόδια. Είχα μία επαφή με τον Βέλγο, που με αποσυντόνισε στα επόμενα εμπόδια. Κρατάω την επίδοση του προκριματικού και κρατάω το θέαμα και το γήπεδο, που είναι γεμάτο από κόσμο», δήλωσε ο αθλητής μας.

Άνετα στον τελικό ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ πηδώντας με άνεση τα 5.60μ., ενώ τρίτος ήταν στα προκριματικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη τόσο τα 5.35μ. όσο και τα 5.50μ. και 5.60μ. και προκρίθηκε ως τρίτος.

«Όλα πήγαν καλά. Είναι σημαντικό ότι θα λάβω μέρος σε ακόμη έναν τελικό. Αυτό που έπρεπε να γίνει σήμερα, έγινε. Ο απολογισμός θα γίνει μεθαύριο», είπε ο αθλητής μας, που θα αγωνιστεί για μετάλλιο την Παρασκευή.

Στον ημιτελικό η Φιλάνδρα

Την 3η θέση στην προκριματική σειρά των 800μ. κατέκτησε η Ελένη Φιλάνδρα και προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Η 28χρονη αθλήτρια του Πανελληνίου αγωνίστηκε στην 4η διαδρομή των προκριματικών, τερμάτισε με επίδοση 2:02.29 και θα αγωνιστεί ξανά αύριο (21:30 ώρα Ελλάδας).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη