26 Αυγ 2012

Συμφωνώ απολύτως με τον αναγνώστη από το εξωτερικό

ο Σωτήριος Καλαμίτσης απαντά την παρέμβαση του αναγνώστη από το εξωτερικό (εδώ)
......ότι πρώτιστο μέλημα πρέπει να είναι η απαλλαγή μας από το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, πράγμα που προϋποθέτει αφ’ ενός εφαρμογή των νόμων αφ’ ετέρου παραδειγματική τιμωρία των επίορκων που βάζουν την υπογραφή τους και την κρατική σφραγίδα στα παλιόχαρτα που «νομιμοποιούν» τους εισβολείς τρώγοντας ηθελημένα κουτόχορτο. Αλήθεια, κανείς..
από τους αρμοδίους αυτούς δεν αναρωτήθηκε πώς συμβαίνει να έχουν γεννηθεί την πρωτοχρονιά χιλιάδες εκ των εισβολέων;
Οι δικοί μου προβληματισμοί ξεκίνησαν από την προσπάθεια να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση εγκληματικότητα και μάλιστα άγρια στους κόλπους των λαθρο. Η πείνα και η δυστυχία είναι ένα αίτιο, αλλά η άγρια εγκληματικότητα δεν μπορεί να οφείλεται στην πείνα και στη δυστυχία. Σίγουρα οφείλεται αι σε κάποια κουλτούρα συνεπικουρούσης της ασυδοσίας που προσφέρουν τύποι τύπου Π. Κωνσταντίνου. Οι νόμοι, λοιπόν, πρέπει να εφαρμοσθούν προς πάσα κατεύθυνση. Κυρίως όμως επί των αρμοδίων που δεν εφαρμόζουν τον νόμο και επί των αλληλέγγυων, των οποίων δεν έχει ελεγχθεί η πηγή των πόρων που τους επιτρέπουν να επιτελούν το «ανθρωπιστικό» έργο τους εις βάρος των αυτόχθονων αυτής της χώρας.
Πάντως δεν είναι κακό να κάνουμε και προτάσεις, όπως σωστά επισημαίνει ο αναγνώστης, ώστε να ανασταλεί η εφαρμογή του Κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ.
Μία άλλη ιδέα είναι να ανασταλεί η εφαρμογή της ελεύθερης κίνησης κεφαλαίων για κάποιο διάστημα. Να δω τότε ποιος θα έλθει εδώ για εργασία, παράνομη φυσικά, η οποία, όμως, του επιτρέπει να κάνει εμβάσματα στην πατρίδα του.

Σωτήριος Καλαμίιτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη