26 Αυγ 2012

Σημαντική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ: Θα σωθεί από ένα βίντεο;

Ένα βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο ο δημοσιογράφος της TV100 Τάσος Ασλανίδης θα χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποδείξει την...


επιθετική συμπεριφορά που επέδειξαν οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του Δικεφάλου με την αυστριακή ομάδα.

Στο βίντεο φαίνονται οι οπαδοί της ομάδας να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να κινούνται προκλητικά εναντίον της αστυνομίας περιμετρικά του Λευκού Πύργου. Φαίνεται επίσης η απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της TV100 το οποίο πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στο σημείο. Ο αθλητικογράφος Γιώργος Βένης και ο εικονολήπτης Γιώργος Σαράντος δέχτηκαν επίθεση από τουλάχιστον έξι οπαδούς της Ραπίντ και κατάφεραν να ξεφύγουν την τελευταία στιγμή από τα χέρια τους. Το εν λόγω βίντεο δεν αφορά γεγονότα που έγιναν γύρω η μέσα στο γήπεδο της Τούμπας. Αποτελεί, ωστόσο, περίτρανη απόδειξη ότι οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης ήρθαν στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν επεισόδια ασχέτως από τη στάση που θα κρατούσαν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει στα χέρια του το συγκεκριμένο βίντεο και προτίθεται να το αξιοποιήσει στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας.

Δείτε το βίντεο:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη