13 Σεπ 2012

ΕΡΤ3: "Μπόχα" από το μαγείρεμα.

Aρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των μεγάλων "μαγειρεμάτων" που έγιναν για την ανανέωση των συνμβάσεων των 12 συμβασιούχων από την ΕΡΤ3 με το "φερετζέ' "να καλυφθούν οι ανάγκες της υπηρεσίας". Οι προσληφθέντες δημοσιογράφοι ευθύνη δεν έχουν, αλλά...
το Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜ-Θ μετά από καταγγελία με αδειάσιστα στοιχεία ενός από τους "κομένους" έκρινε ότι συντρέχουν οι λόγοι να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τα μέλη των δύο υποεπιτροπών που έκαναν τις εισηγήσεις.
Ετσι οι δημοσιογράφοι Ντόζης, Σαπρανίδης, Νεράτζης, Δραγώγιας, Ασλανίδης, (ο τελευταίος, για να λέμε το σωστό, ηταν κάθετα αντίθετως επί της διαδικασίας επιλογής) αναμένεται να κληθούν από το Πρωτοβάθμειο Πειθαρχικό Οργανο προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα... ανεξήγητα. Πάντως για να μη κουράζεται το Πειθαρχικό όργανο, απλώς να διαβάσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων των υποεπιτροπών αξιολόγησης και θα καταλάβει πολλά.
Θα ακολουθήσει η δικαστική εξουσία στην οποία έχουν προσφύγει ορισμένοι από τους κομένους, και βεβαίως η πολιτική εξουσία η οποία πιάνει τη μύτη της από αυτά που... "μυρίζει".
Και ως συνήθως ο Γενικός της ΕΡΤ3 δεν ξέρει τίποτε για το... "έγκλημα".

ΑΝΑ ..ΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη