6 Σεπ 2012

Καρχιμάκης: "Ο Προβόπουλος συγκαλύπτει φοροφυγάδες". Στο Θέμο αναφέρεσαι σύντροφε;

"Κύριε Προβοπουλε, ποιους καλύπτεις και γιατί δεν μιλάς και δεν συνεργάζεσαι με τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για τον εγκλωβισμό όσων βγάζουν αφορολόγητο χρήμα στο εξωτερικό;", αναρωτιέται σε άρθρο του, που διοχέτευσε κατά την προσφιλή του τακτική σε χιλιάδες e-mails ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Κι επειδή εμάς στο taxalia, μας αρέσει να κάνουμε πλάκα στους χέστες πολιτικούς, που με μεγάλη ευκολία ....
(και ενθουσιασμό) θέτουν το ζήτημα των ανθρώπων που έβγαλαν στην Ελβετία λεφτά, όταν μιλάνε γενικόλογα, τους κολλάμε πάντα το θέμα Θέμου Αναστασιάδη.
Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, ο συνεκδότης της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας, έχει τον τρόπο του να κάνει τους πολιτικούς χέστες, να ρουφάνε το αβγό τους και να ξεχνάνε ότι ακόμη δεν τελείωσε η έρευνα για τα γνωστά 5,5 εκ.ευρώ κι ότι ακόμη παραμένει αναπάντητη η ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη, για το σχετικό θέμα, αν και πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια !
Σας το λέμε, όχι ότι έχουμε κάτι με τον Θέμο (τον προτιμούμε από τους ξεφτίλες υποκριτές πολιτικούς που τρέμουν να αναφέρουν την υπόθεσή του όταν έρχεται η συζήτηση σε βαλίτσες χρημάτων για την Ελβετία κι ούτε ξέρουμε αν είναι ένοχος για κάτι, περιμένουμε από την πολιτεία να μας το πεί τόσο καιρό! μπορεί ο άνθρωπος να είναι απολύτως εντάξει), αλλά για να τους κάνετε πλάκα, κάθε φορά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα. Πετάξτε τους ένα "δηλαδή όταν λέτε για αυτούς που έβγαλαν λεφτά στην Ελβετία εννοείτε και τον Θέμο Αναστασιάδη;".
Θα απολαύσετε την εικόνα ενός παπατζή, χέστη πολιτικού, που θα τον ρουφήξει και θα τρέξει στην τουαλέτα για αλλαγή πάνας, μόλις ακουστεί όνομα. Γενικόλογα και αόριστα, όλοι είναι γενναίοι και σας χαϊδεύουν τα αυτιά, για να δείξουν ότι σας συμπονάνε που οι κακοί πλούσιοι βγάζουν στην Ελβετία τα λεφτά τους κι έτσι πεινάνε τα παιδιά σας.
Μόλις τους πετάξετε το όνομα ενός ισχυρού, τότε ....κλάνουν μέντες.
Ε, τότε γιατί μας το παίζετε Ρομπέν των Δασών ρε σύντροφοι; Από εσάς, περιμένουμε να πιάσετε συγκεκριμένους ισχυρούς φοροφυγάδες και να τους τιμωρήσετε, όχι να μας παρηγορείτε με διαπιστώσεις κι όταν φτάνετε στην ουσία, το όνομα δηλαδή, να σκύβετε τον σβέρκο να σας καρπαζώσει!
Για να τελειώνετε με τους παπατζήδες....

Για την ιστορία:
οι απορίες του Μιχαλιού, εδώ
η αναπάντητη ακόμη ερώτηση της Ντόρας για τον Θέμο εδώ κι εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη