25 Σεπ 2012

Τις πταίει;

Κατά τη διάρκεια της πτώχευσης του '32, ο "εθνάρχης" Βενιζέλος (ουχί ο βαγγέλας) αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πτώχευση, κηρύττοντας στάση πληρωμων για 1 μήνα. Σε όλη την Ευρώπη είχαμε ολοκληρωτικά καθεστώτα και στην Ελλάδα είχαμε τη δικτατορία του Μεταξά. Το 1936, αρχίζει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος με όλες τις συνέπειες. Αφού λοιπόν ..
επί Μεταξά και τη θέληση του Ελληνικού Λαού πρωτίστως, πολεμήσαμε τους ιταλούς του φασίστα μουσολίνι (Η Μεγάλη Ημέρα της 28ης Οκτωβρίου), ήρθαν οι γερμανοί ναζί του χιτλερ, ιταλοί φασίστες και βούλγαροι κομιτατζίδες. (Γνωστός ο "ερωτας" των βουλγάρων για το χίτλερ, για την αυτονόμιση της Μακεδονίας που συνεχίζεται ως τις μέρες μας με διαφορετικό κάλυμα, αυτό του "αντιρατσιστή").

Αυτό τον καιρό, η επίσκεψή μου στο Μουσείο Μάντρας Μπλόκου της Κοκκινιάς (Νίκαια Αττικής) ήταν πολύ διδακτική... Πέρα από τις φωτογραφίες Ελλήνων Ηρώων που έπεσαν από γερμανούς ναζί και ντόπιους δοσίλογους, σε μία επιγραφή έλεγε κάτι πολύ σημαντικό για όλες τις εποχές και για σήμερα. Ότι δηλαδή η δοσίλογη κυβέρνηση τσολάκογλου μαζί με τους ναζί κατακτητές, προσπαθούσαν να περάσουν το μήνυμα ότι... ο ελληνικός λαός φταίει για αυτά που παθαίνει(!) και άρα καλά κάνει η nazionalisten polizei (κοινώς nazi) για να νουθετήσει τον ελληνικό λαό (!!!!!!!!).

Ας γυρίσουμε στις σημερινή εποχή, κατά πολλούς νέα τάξη πραγμάτων, όπως είπε ο άλλος ναζί, ο γιωργάκης ο θάμνος (ουχί ο papandrew) george bush the first το 1991.

Τι λένε κάποιοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες; ότι είμαστε η χειρότερη χώρα στον κόσμο. Είμαστε κλέφτες, ληστές, απατεώνες και λαμόγια. Ναι, εμείς είμαστε αυτοί, το είπε ο Πάγκαλος στο βιβλίο του "Μαζί τα φάγαμε". Τρώγαμε συντάξεις τεθνεόντων, τάζαμε ψήφους για να μπούμε στο δημόσιο και ποιος ξέρει τι άλλο κάναμε... Αυτό το άξιο τέκνο της "μεταπολίτευσης" (πάγκαλος) έχει με το μέρος του τα μέσα μαζικής τρομοκράτισης για αυτό είμαστε κωλολαός... και παλιάνθρωποι... και κομματόδουλοι... Ενώ εμείς οι απλοί Άνθρωποι δεν έχουμε τίποτα, μόνο ο ένας τον άλλον. Άρα για να λένε τα μέσα μαζικής τραλαλοποίησης ότι είμαστε ανήθικοι, πρέπει να είναι αλήθεια...

Επίσης έχουμε γερμανούς ολλανδους φινλανδούς και λοιπούς βορειοευρωπαίους να μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τα PIIGS δηλαδή τους Πορτογάλους, τους Ιταλούς, τους Ιρλανδούς, τους Ισπανούς και φυσικά για τους χειρότερους όλων τους Έλληνες! (όπως λένε τα μέσα μαζικής χαχανοποίησης) και μαζί με αυτούς, μιλούν τα υπόλοιπα PIIS για το G. Τι μας θυμίζει αυτό άραγε; Μήπως έχουν σχέση τα δύο εικονικά μας ταξίδια στο χθες και το σήμερα; Μήπως τελικά αυτό που είχαν οι γερμανοί κατά το β'ππ (το ρατσισμό) σήμερα το βλέπουμε σαν αντίστροφο ρατσισμό; μήπως με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που δεν είναι Ένωση των Λαών, αλλά των τραπεζών τελικά) ξαναγεννιούνται ολοκληρωτικά καθεστώτα σε όλη την Ευρώπη, ουχί μόνο δεξιά, αλλά και εξ ευωνύμων; (ακρα δεξια δηλαδή και άκρα αριστερά);

Σε αυτές τις εκλογές, ψήφισε ο κόσμος κατά συνείδηση και ελεύθερα. Τα μέσα μαζικής αποσταθεροποίησης είπαν ότι "προκάλεσαν έκπληξη τα αποτελέσματα της κάλπης!". Οποία κατάπληξις! με την πολιτική του "λεφτά υπάρχουν" και του "λεφτά τελικά υπήρχαν", λογικό είναι να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Ο καθένας ας σκεφτεί πρώτα τι είχε κάνει, τι κάνει και τι πρόκειται να κάνει και ας κοιτάξει το συνάνθρωπο και να του πει ό,τι αισθάνεται στ'αλήθεια και να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Οι Έλληνες ήταν από πριν απαισιόδοξος λαός και αυτό το "κόλλησε" από ναζί και άλλες κακές αρρώστιες... Καιρός λοιπόν να γίνουμε αισιόδοξοι.



Θανέλλας Κωνσταντίνος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη