3 Οκτ 2012

Οι ομογενείς με τα 600 δις στον extra 3. Άκου τι πήγε και ρώτησε ο άλλος!

Πέρασαν μια βόλτα από το κανάλι οι παπατζήδες, που ταϊζουν κουτόχορτο στον απελπισμένο Έλληνα, που ψάχνει σωτηρία από τον Ύψιστο. Εκεί, άκουσαν και δύσκολες ερωτήσεις, όπως την εξής καταπληκτική:

"αφού έχετε 600 δισεκατομύρια και αγαπάτε τόσο πολύ την Ελλάδα, γιατί δεν φέρνετε τώρα τα 13,5  για να γλιτώσει η χώρα από το πακέτο των επώδυνων μέτρων;"


Εμείς σας το λέμε : στο τέλος αυτοί οι τύποι θα φάνε πολύ ξύλο, γιατί, πες πες, μπορεί να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί τους, να επικοινωνήσει με καμιά τράπεζα, κανένα IRS στην Αμερική και να πεί στον ελληνικό λαό, περί τίνους πρόκειται με κατανοητά λόγια! Οπότε, όλος αυτός ο εύπιστος κόσμος, θα πάρει ανάποδες. 

Οι παπατζήδες, που συνεχίζουν απτόητοι να δουλεύουν τους κατακαημένους πιστούς τους, έθεσαν ως όρο για την "απελευθέρωση των 600 δις" την "σύσταση τριμερούς επιτροπής από 3 δικαστές του Αρείου Πάγου οι οποίοι θα πιστοποιούν το χρέος της Ελλάδος σε συνεργασία με μια ομάδα διεθνών οικονομοτεχνικών". Πιάσ΄το αβγό και κούρευτο δηλαδή.

Την Τεταρτη το μεσημέρι, θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά, τι ακριβώς θέλουν να κάνουν αυτοί οι παπατζήδες που αρχίζουν να γίνονται κουραστικοί και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, που αντί να αγωνιστεί να μην περάσουν τα εφιαλτικά μέτρα, κάθεται και ακούει τις φαιδρότητές τους και περιμένει να μας σώσουν οι Νεφελίμ.

Η υπόθεση θα ήταν μόνο για γέλια, αλλά στην απελπισία που βρίσκεται ο ελληνικός λαός, είναι ό,τι και το νερό του Καματερού, το δηλητήριο του μπλε Σκορπιού, η φραπελιά και οι άλλες απάτες σε βάρος απελπισμένων καρκινοπαθών.

Και πριν από 5-6 χρόνια η φραπελιά είχε φανατικούς οπαδούς, που σκότωναν για την αξία της, την έδωσαν στους συγγενείς τους, οι οποίοι είναι τώρα ένθα ουκ έστιν λύπη και στεναγμός.....


Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς!

Βίντεο: "Οι Ομογενείς με τα 600 δις" στον ΑΝΤ1 και το τέλος του παραμυθιού

Βίντεο: Οι ομογενείς με τα 600 δις

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη