3 Οκτ 2012

Βόλτα στην ΕΡΤ θέλουν να πάνε τον Σαμαρά !

Μαθαίνω από έγκυρη πηγή ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να συναντηθεί με τους εκδότες στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αναθέρμανσης των σχέσεων με τον Ελληνικό Τύπο!


Μια προσπάθεια που συντονίζει…ο Σίμος Κεδίκογλου ό οποίος είναι φυσικά και αρμόδιος ως κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Τύπο και το πρόγραμμα των επισκέψεων στους εκδότες του πρωθυπουργού….

Μαθαίνω επίσης ότι…οι επισκέψεις του πρωθυπουργού θα ξεκινήσουν από την… ΕΡΤ και διερωτώμαι ταυτοχρόνως…

Τι… να δει ο Αντώνης Σαμαράς στην ΕΡΤ;

Το… Νίκο Σίμο και τον Αιμίλιο Λιάτσο που ο ίδιος τοποθέτησε;

Ή… να δει τους «συναδέλφους» και μη επιλογή της τρικομματικής κυβέρνησης αποτέλεσμα:… κουμπαριών, διορισμό πρώην πολιτευτών, κομματικών ρουσφετιών των πολιτικών αρχηγών και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας…!

Μήπως… ο Αντώνης Σαμαράς να μην περάσει καθόλου ούτε απέξω διότι η επίσκεψή του θα συνδυαστεί με τις σχετικές επιλογές και το έργο του και τότε θα προκύψουν προβληματισμοί όπου μέχρι σήμερα μένουν μετέωροι ενώ μετά την επίσκεψη θα επιβεβαιώνονται;

Καλό θα ήταν… η επίσκεψη να προγραμματιστεί σε άλλο χρονικό διάστημα και μετά την επίσκεψη της ΕΣΗΕΑ η οποία πρέπει να λύσει τα αδιέξοδα διαφορετικά θα κατηγορηθεί για συγκάλυψη και σιωπηρή συμμετοχή στις αμφισβητούμενες επιλογές δημοσιογράφων!

Καλό επίσης… θα ήταν ο πρωθυπουργός να …συνδράμει να λυθούν τα αδιέξοδα στην ΕΡΤ διότι μέχρι στιγμής μόνο το ενδιαφέρον του (…αναρμόδιου κατά δήλωσή του) Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη (…το ερευνά χωρίς να δίνει λύσεις ακούγοντας χίλια δυο ανυπόστατα και λάσπες μέσα στο Μαξίμου για πρόσωπα και επιλογές)… υπάρχει!

Μήπως…λέω μήπως η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά στους εκδότες να ξεκινήσει από κάπου αλλού… γιατί ο Κεδίκογλου δεν την ξεκινά από το ΣΚΑΙ ;

Nίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη