24 Οκτ 2012

Προβλήματα για την AMCO της Αμβροσιάδου

Σε ανταλλαγή εξωδίκων προχωρούν οι μέτοχοι της εταιρείας
Με επιστολή της η Θεοδώρα Αμβροσιάδου, αναφέρει:
1. Η υπογράφουσα Θεοδώρα Αλεξίου Αμβροσιάδου είμαι εταίρος της εταιρίας "AMCO ΟΕ" με ποσοστό συμμετοχής 52% και καταστατική διαχειρίστρια αυτής από την 10-1-2006 μέχρι την 22-10-2012, οπότε και αποβλήθηκα παράνομα από τις άλλες δύο εταίρους, Ελένη Αμβροσιάδου και Βαρβάρα - Βίβιαν Αμβροσιάδου, που έχουν ποσοστό συμμετοχής 24% η κάθε μια από αυτές.

2. Την 22-10-2012, οι Ελένη και Βαρβάρα Αμβροσιάδου, και αφού όλες οι προσπάθειές τους να με εξοβελίσουν από τη διαχείριση, δια της νόμιμης δικαστικής οδού, απέτυχε, αφού όλες οι σχετικές αιτήσεις και αγωγές τους απορρίφθηκαν, αποφάσισαν να αυτοδικήσουν και επικαλούμενες αποκλειστικά και μόνο ένα δικό τους εξώδικο ( στο οποίο εκθέτουν μονομερώς τις δικές τους απόψεις, που όμως έχουν ήδη απορριφθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη), με ανακάλεσαν από τη διαχείριση για δήθεν "σπουδαίο λόγο" και βάσει ανύπαρκτων ή προσχηματικών στοιχείων και περιστατικών και την ίδια ώρα εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρίας μας, αιφνιδιαστικά και "δίκην εφόδου" με τη συνοδεία 30-40 ατόμων (λογιστών, τεχνικών, κλειδαράδων και ... σωματοφυλάκων), αφαίρεσαν και απομάκρυναν όλους τους Η/Υ μας με τα λογιστικά και φοροτεχνικά στοιχεία της εταιρίας μας. Ταυτόχρονα, παρόμοια έφοδος γινόταν και στο υποκατάστημα της εταιρίας μας στο Ηράκλειο.

3. Για τις παραπάνω παράνομες ενέργειες έχω υποβάλει ήδη μηνύσεις και κατά των ανωτέρω δύο εταίρων και έχω καταγγείλει την εταιρική σύμβαση λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς τους.

                                                                         Θεοδώρα Αλεξίου Αμβροσιάδου
solicitor2012@hotmail.gr


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη