28 Οκτ 2012

Γιατί κυρ-εισαγγελέα;

'Ουχ οίον τε άνευ δικαιοσύνης αγαθόν πολίτην γενέσθαι'
Είναι αδύνατον να υπάρξει καλός πολίτης άνευ δικαιοσύνης.
Σωκράτης.

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας

Γιατί κυρ εισαγγελέα ξηγείσαι έτσι? Γιατί αύτη η τρικλοποδιά κει που πάμε να σηκωθούμε να το περπατήσουμε στο λάου λάου, να πούμε? Γιατί μας κόβεις αυτό το μικρό βηματάκι κει που λέγαμε άντε ρε κουτσά στραβά , νόμιμα , ψιλοπαράνομα αυτή η έρμη η αλήθεια σαν και να φάνηκε απ την..
λίμνη των περιττωμάτων πούμαστε βουτηγμένοι ως τα μπούνια και βάλε?


Είπαμε μπας και πάρει και κάνα ευρώ αυτό το μπατηρημένο κράτος μας απ αυτούς που παραέχουσιν(για τα παρανόμως μιλώ) να πλερώσει κάνα χρέος(στους καημένους τραπεζίτες,)γιατί αδελφέ, σ εμάς τους συνήθεις ύποπτους δεν απόμεινε μήτε σάλιο περί να φτύσουμε.

Γενήκαμε ρεντίκολο ανά την υφήλιο πάλι και ξανά μανά ασχολούνται με τη πάρτη μας και τα χαΐρια μας. Γιατί τόση σπουδή μπας και θιγούν οι ματσωμένοι, ενδεχόμενα, φοροκλέπτες? Γιατί όχι την ιδία ευαισθησία για τις κλοπές ,ξευτίλες, εκθέσεις σε κινδύνους ζωής, υπαιξεραίσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς από ποινικός κώδιξ και βάλε σε βάρος του απλού κοσμάκη που του πήραν και το τελευταίο κατοστάρικο ανενδοίαστα? Τη μια το καθυστερούν, την άλλη το χάνουν, την τρίτη αποφαίνονται περί παρανομίας, την τέταρτη δεν είδαν ,κατόπιν δεν κατάλαβαν, μετά δεν ψυλλιαστήκανε, κι ύστερις δεν ήκουσαν και μετά πάρτε και μια δίωξις στον κεφάλι μη και τολμήσει κανείς να στενοχωρήσει τον κάθε πχ Μπόμπολα(ονόματα και διευθύνσεις όλως τυχαία)τον κάθε Βενιζέλο(Τον έπιασε τυφώνας στο Αμέρικα κι έρχεται βολίδα πίσω μη και τον χάσουμε)την κάθε νοικοκυρά με τα 500 μύρια καταθέσεων στας Ελβετίας

Αν δείχνατε την ιδία ευαισθησία για τον λαό αυτής της μπανανίας ,θα ζούσαμε στον επίγειο παράδεισο ορέ ντερβίσια, Νομίζω?

Δεν τον πάω τον τύπο(τον δημοσιογράφο που κυνηγάτε) ούτε το στυλ του, ούτε τις απόψεις του ούτε τα γραπτά του αλλά αυτό είναι έτερου παπά βαγγέλιο. Ας μη πιαστώ μαζί σου περί φίμωσις ελευθερίας τύπου και λοιπά νομικά που δεν τα κατέχω, καθ ότι ως αγράμματος οικοδόμος θα τραγουδώ αρλούμπες και θα γελάνε μαζί μου ως και τα κολοβακτηρίδια του Θερμαϊκού. Αλλά κυρ εισαγγελέα μου βαλθήκατε να φάτε ΑΜΑΣΑ (η αμάσητα αν θέτε)τον δημοσιογράφο που τάραξε τα ήσυχα νερά του βούρκου μας κι άρχεψε η μπόχα του να μας πνίγει κει που νομίζαμε πως τ αντέχαμε ούλα.Γρήγορα γρήγορα να τα σκεπάσουμε, να συνεχίσουμε ήρεμα, όμορφα κι ωραία ,ως πάντα εν τη μακαριότητί μας. Το παράπονο μου λέγω, άρχοντα, γιατί ότι καλό περιμένω να γενεί να ορθοποδήσουμε από σας ,τη δικαιοσύνη ,το περιμένω και το περιμένουμε ούλοι μας. Αν δεν λειτουργήσει η δικαιοσύνη στα ΙΣΑ και προς ούλους τότε πραγματικά δεν έχουμε μέλλον. Θα συνεχίσουμε να στριφογυρνάμε ες αεί σ αυτό το τουρλομπούκι τρώγοντας ο ένας τις σάρκες του αλλουνού .Αν δεν το πιάσατε καλώς και με το μπαρδόν δηλαδής αλλά αν δεν δουλέψουν οι θεσμοί , μαύρο το φίδι που μας έφαγε( μας τρώει ήδη δηλαδή)

Έτσι τώρα σαν απορία κυρ εισαγγελέα μου, περί λίστας κλπ.Ο μόνος που διέπραξε αδίκημα και δη το βαρύτερο(ακούς εκεί να δημοσιεύσει ονόματα μεγαλοκαταθετών και ενδεχομένως και υπό διερεύνηση φοροφυγάδων )ήταν ο πως τον λένε Μπαξεβάνης? Ο Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Καπελέρης και ο προς έκπληξις μου Διώτης, δεν φέρουσι ουδεμία ευθύνη και κυκλοφορούσι ως ελεύθεραι περιστεραί, να πούμε?? Τίποτις? Ξεμπροστιαστήκαν οι μεγαλοσχήμονες κι απ την στενοχώρια τους δεν θα φάνε(έχουν!!! έχουν!!!)το βράδυ? Στοχοποίηθηκαν, πλαστογραφήθηκαν λέει, συκοφαντήθηκαν, στα μάτια του κοσμάκη κι άρχισαν πάλε να επικαλούνται καθάριους ουρανούς που αστραπές δεν φοβούνται και απαστράπτουσες αλήθειες που λάμπουσι στον ήλιο της δικαιοσύνης(ουχί τον νοητό , έρμε ποιητή μου)και μάχαιρες που μπαίνουσι βαθειά ως τα κόκαλα(βγαλμένη των Ελλήνων, άλλε έρμε ποιητή μου) και έστειλαν τους υπαλληλίσκους τους (υπουργούς τους λένε αυτοί) και παπαγαλίζοντες δημοσιογραφίσκους , να τους σώσουν από το αδηφάγο βλέμμα της πλέμπας κι έτρεξες και συ κυρ εισαγγελέα μου να βοηθήσεις ?Που είσαι μαντάμ δικαιοσύνη όταν σου απλώνουμε το χέρι να μας κρατήσεις? όταν βουλιάζουμε φτωχοί και μόνοι και κάτι τύποι(όχι ούλοι) που φιγουράρουν σε λίστες ,πατάνε από πάνω? Με πιάνεις νομίζω καθ ότι επιστήμονας κι εγώ αγράμματος οικοδόμος και παρντόν που στα λέω έτσι άνευ πρόθεσις να επέμβω στο έργο σας ,πως θα μπορούσα άλλωστε, αλλά να με χτύπησε άσχημα η όλη φάσις και είπα κάπου να τα πω κι εγώ που μ έχουνε γραμμένο και συνδεδεμένο κανονικά, σαν απλό κοσμάκη, στα με το μπαρδόν, παπάρια της μεγαλοσχημοσύνης τους .

Δεν έχω άλλα λόγια κυρ εισαγγελέα μου μόνο την παράκληση μου που νομίζω ότι τυγχάνει και απαίτηση ούλου του κοσμάκη για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τίποτα άλλο. Το πιστεύω και το διαλαλώ σε όλους τους τόνους που μπορώ να άδω, πως είστε η τελευταία μας ελπίδα και μην την κλωτσάτε σαν τόπι κατά κερκίδα μεριά. Νομίζω?

Ανήμερα του ΟΧΙ(πόσα όχι πρέπει να πούμε ακόμη, δεν ηξεύρω)

Μήτσος ο Τούφας

Υστεροπληκτρολόγιον
Πρότασις στους αρχόντους μας.Τις παρελάσεις και τας εκδηλώσεις(εθνικές κλπ) να τις κάνετε σε κλειστά κλαμπ με είσοδο προσκλήσεις κλπ για να μπορείτε ρε αδελφέ ,ασφαλείς, να καμαρώνεστε ανέτως που σώσατε και εξακολουθείτε να σώζετε τη χώρα. Κέρδος θα είναι ότι δεν θα ακούτε μπινελίκια απ τον κόσμο ,δεν θα παρενοχλείτε το κυκλοφοριακό,θ αποφύγετε την επαφή με το ενοχλητικότατο πόπολο, λιγότερα έξοδα(φράχτες ,αστυνόμοι, βενζίνες στρατός κλπ)και θα μπορείτε να χαριεντίζεστε ανέτως να ντερλικώνετε ανενδοιάστως και να απολαύετε και μια συναυλία του Νταλάρα στο τέλος (προσφορά) ρε παιδί μου.Τι θέτε τώρα εμπλοκές με την πλέμπα τους πεινασμένους και ηλίθιουςΕλληνες που δεν χαμπαριάζουν τις θυσίες σας.Εξ άλλου αυτοί που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας ήταν ΜΟΝΟΝ οι παππούδες των αρχόντων μας, τρώγοντας χαβιάρι και πίνοντας σαμπάνια. Άσε δε που οι αρβύλες τους ήταν και Cucci. Οπότε και μόνον οι απόγονοι των δικαιούνται τον εορτασμόν. Δεν το ξέρατε? Εμ τι ξέρετε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη