5 Οκτ 2012

Δηλαδή Νικήτα θα μηνύσεις τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο; Καμμένε;

Ένας-ένας οι πολιτικοί, των οποίων το όνομα βρέθηκε στη λίστα, επικοινωνούν με το ΣΔΟΕ, το οποίο τους απαντά, ότι δεν υπάρχει καμία λίστα 36 βουλευτών. Έτσι, οι βουλευτές, άσπιλοι και αμόλυντοι, βγαίνουν στην αντεπίθεση και λένε "οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη".
Επειδή εμείς οι βουνίσιοι Μακεδόνες, σιχαινόματε τους παπατζήδες και τους χέστες πολιτικούς και θέλουμε να ..
μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό, ρωτάμε:
Η λίστα δεν διέρρευσε από τον ουρανό, ούτε δημοσιεύθηκε στις πλάκες του Μωυσή. Δημοσιεύθηκε στο site zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος όχι μόνο επιμένει στην καταγγελία του, αλλά παρουσιάζει και ντοκουμέντα (εδώ) !. Λοιπόν; Θα μηνύσετε τη zougla (ειδικώς, όχι γενικώς και αορίστως) ναί ή όχι;
Αν όχι -επειδή φοβάστε μη σας βγάλει κανένα άλλο σκανδαλάκι ο Μάκης-, εμάς γιατί μας ζαλίζετε;
Αν είστε καθαροί θα τον σκίσετε, όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο site, έτσι δεν είναι;
Αφήστε λοιπόν τις γενικολογίες. Τη λίστα τη δημοσίευσε η zougla και επιμένει ότι είναι αληθινή!
Φοβάστε κάτι;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
Απάντηση ΣΔΟΕ σε Νικήτα Κακλαμάνη: «Δεν υφίσταται καμία λίστα με το όνομά σας»

Με αφορμή την απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Στυλιανού Στασινόπουλου, σχετικά με την παρουσία του ονόματος του βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, σε πρόσφατα δημοσιευμένη «λίστα» με 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό, ο
κ. Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη της σκευωρίας σχετικά με την περιβόητη «λίστα» των 36 έγινε.

Με σημερινή του ενυπόγραφη απάντηση ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στυλιανός Στασινόπουλος, με θάρρος και παρρησία, χαρακτηριστικά βεβαιώνει πως «καμία λίστα ως δημόσιο έγγραφο δεν υφίσταται και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας. Η φερόμενη λίστα αποτελεί προϊόν παράνομης ενέργειας αγνώστων σ’ εμένα κύκλων, γεγονός το οποίο διερευνά η Δικαιοσύνη».

Έχω δηλώσει ότι θα φθάσω το θέμα μέχρι το τέλος. Οι υπεύθυνοι για τη λάσπη στο πρόσωπό μου θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη