23 Οκτ 2012

Κ. Γκιουλέκας: Δίνουμε μάχη για τον τόπο, όχι για τη ΝΔ

«Η μάχη που δίνεται δεν είναι για την ΝΔ η για κάποιο πρόσωπο αλλά για τον τόπο» είπε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας σημειώνοντας οτι ο καθένας πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δίνει σκληρή μάχη, προσθέτοντας ότι ελπίζει να έχει απτά αποτελέσματα και να εξαιρεθούν κάποιες ομάδες του πληθυσμού που δεν μπορούν να αντέξουν άλλα βάρη.

Για την διαγραφή του βουλευτή του κόμματος Νίκου Σταυρογιάννη που είχε δηλώσει οτι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε ότι καλά έκανε και επέλεξε τον δικό του δρόμο αν αυτό πίστευε. Σημείωσε πάντως οτι ο καθένας πρέπει να αναλάβει το κόστος της επιλογής του.

Εξάλλου, διαφώνησε με απολύσεις δημόσιων υπάλληλων, προσθέτοντας ωστόσο οτι για τους επίορκους πρέπει να είναι αυστηρή η δικαιοσύνη.

«Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ποιοι μπορούν, και βάζουν την αδήριτη εθνική ανάγκη πάνω απ’ όλα. Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τις διαρροές βουλευτών από τον κυβερνητικό συνασπισμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη