3 Οκτ 2012

Λίστα αναμονής για τα μαθήματα Παπανδρέου στο Harvard

Σήμερα κληρώνει για τους τυχερούς φοιτητές οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Χάρβαρντ. Η ζήτηση για μια θέση στα σεμινάρια «(Re)designing Europe» του κ. Παπανδρέου ήταν σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου «απίστευτα υψηλής ζήτησης» και..
για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η συμμετοχή των ενδιαφερομένων να γίνεται στο εξής με κλήρωση και λίστα αναμονής μέχρι να καλυφθούν και οι τελευταίες θέσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ινστιτούτου Πολιτικής (Institute of Politics) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ: «Λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης για παρακολούθηση της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει εφάπαξ κλήρωση για την συμμετοχή στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου. Μόνο όσοι έχουν έγκυρη ταυτότητα του Χάρβαρντ μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις υπόλοιπες συνεδρίες. Εάν ένας συμμετέχων χάσει μια συνεδρία, θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και θα αντικατασταθεί από άλλον φοιτητή στη λίστα αναμονής. Συμμετέχετε στην κλήρωση από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο John F. Kennedy, Jr. Forum μέσα στο εξάμηνο. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη