4 Οκτ 2012

Η Hayman που θα μας δάνειζε 20 δις και οι τσαρλατάνοι ομογενείς

Σ΄αυτή τη χώρα ξεχνάμε γρήγορα και η αφέλεια του κόσμου έχει χτυπήσει ταβάνι. Ξέχασαν κιόλας οι "Ελληναράδες", που βλέπουν παντού "προδότες" που δεν θέλουν να σωθεί η χώρα, την περίφημη Hayman. Να σας την ξαναθυμήσουμε:
κάποιος απατεώνας, έφτιαξε ένα έγγραφο, παρόμοιο με αυτά των "ομογενών" και το έστειλε σε ιστοσελίδες. Το έγγραφο ήταν μια δήθεν επιστολή, ενός fund με το όνομα Hayman Private equity LLC, η οποία πρότεινε να μας δανείσει 20 δις ευρώ, με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Το έγγραφο ήταν απλά γελοίο, για όποιον το έψαξε λίγο, αφού τα e-mails που έβαζε ήταν ανύπαρκτα, τα τηλέφωνα αντιστοιχούσαν σε ένα ξυλουργείο κι άλλα τέτοια φαιδρά.
To ίδιο είχε συμβεί με την υπόθεση "cabinet man" στο οποίο τσίμπησε ο κ.Βαληράκης και γελοιοποιήθηκε.
Οι "ελληναράδες" ξεσηκώθηκαν ουρλιάζοντας: "μας δίνουν λεφτά κι ο προδότης Παπανδρέου δεν τα παίρνει".
Μάλιστα, ο σημερινός υφυπουργός κ.Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την πατάτα της ζωής του, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή, με την οποία έψεγε την κυβέρνηση επειδή δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την πρόταση ! Ο Υφυπουργός, θα θυμάται για μια ζωή το κάζο υποθέτουμε....

Φυσικά, με τον τίτλο hayman στήθηκαν δεκάδες τέτοιες ιστορίες σε όλο τον κόσμο, τις οποίες μπορείται να βρείτε googlάροντας:  hayman llc fraud  ή roland husner fraud   

(σημειώστε ότι το ελληνικό blog dosepasa που παρουσίασε πρώτο το δήθεν έγγραφο, κατέβασε την ανάρτηση, ενώ όλα τα sites και blogs που ήταν δήθεν της hayman έχουν κλείσει!)

Aυτές τις μέρες, οι ομογενείς τσαρλατάνοι με τα 600 δις (ούτε 600 δολάρια δεν έχουν οι μπατίρηδες!), παρουσιάζουν έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεώγραφα του αμερικανικού δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014.

Ομως στο συγκεκριμένο αυτό έγγραφο εμφανίζονται τα εξής προβλήματα:

Δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο από κάποια τράπεζα ώστε να πιστοποιείται η κατάθεση σε αυτήν, του ιλιγγιώδους ποσού.

Ως εκδότης του εγγράφου φέρεται μια ιδιωτική εταιρεία χρηματοοικονομικών μεσιτών, η Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc, που όμως δεν εμφανίζεται σε καμία αναζήτηση μέσω της Google.

Το email federalcustodytransfer@aim.com, που εμφανίζεται στο έγγραφο αποτελεί ουσιαστικά ένα λογαριασμό σε γνωστή υπηρεσία για chat στην εταιρεία aol.com και όχι εταιρικό email μια εταιρείας που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρ' όλα αυτά, όπως σε κάθε περίπτωση τσαρλατάνων, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι, που επιμένουν να ασχοληθεί η πολιτεία με τον κάθε μυθομανή ! Και μάλιστα αντιδρούν φανατισμένα, σε όποιον τους λέει "μη διακόπτετε τη χημειοθεραπεία ρε για να πιείτε φραπελιά, επειδή κάποιος σαλταρισμένος σας είπε στην τηλεόραση ότι θεραπεύει τον καρκίνο".
Προβάλλουν τερατώδεις αντιρρήσεις στη λογική, θεωρώντας ότι "μας κρύβουν την αλήθεια" και το κατεστημένο, το σύστημα και οι προδότες δεν θέλουν να βγεί στο φώς.
Το ίδιο έκαναν και με τη μούφα της Hayman. Ούρλιαζαν επί μέρες
Αγιάτρευτη περίπτωση....


Το γελοίο "έγγραφο" μιας HAYMAN που μας δανείζει με 1,25%

Cabinet Man

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη