26 Οκτ 2012

Μετά το "ΣΥΡΙΖΑ TV" έφτιαξαν και το "ΣΥΡΙΖΑ FM"!

- Σε... κανονικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν τον κρατικό FM-102 οι "σύντροφοι" της ΕΡΤ-3!
- Αφού κατόρθωσαν να ελέγξουν το τηλεοπτικό κανάλι... προχώρησαν και στο ραδιοφωνικό!
- Πρωτοφανείς σκηνές με επέλαση μπαχαλάκηδων, που είχαν όμως υποστήριξη εκ των έσω!

Μοναδικές στιγμές που εάν είχαν πρωταγωνιστές τους φουσκωτούς της Χρυσής Αυγής θα γίνονταν πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σε παγκόσμιο επίπεδο, διαδραματίσθηκαν χτες στον κρατικό ραδιοσταθμό FM-102 της ΕΡΤ-3, στη Θεσσαλονίκη...
Επί δύο ώρες βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγαν τον πόνο τους (για τα μεταλλεία στις Σκουριές), χωρίς αντίλογο, εντελώς...
μονόπλευρα και χωρίς την παραμικρή ένδειξη δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την οποία υποτίθεται ότι διαφυλάσσει η κρατική ραδιοτηλεόραση.
Είχε προηγηθεί παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ στην διοίκηση της ΕΡΤ-3, γιατί -λέει- ο σταθμός κάλυψε με πρόδηλη υποκειμενικότητα τις κινητοποιήσεις των κατοίκων στη Χαλκιδική, εναντίον της επένδυσης.
Ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Μπλιάτκας, που δέχθηκε τα... παράπονα, είπε τα γνωστά περί ανεξαρτησίας των δημοσιογράφων κλπ αλλά στη συνέχεια επέτρεψε (αν όχι προέτρεψε) τους... αγανακτισμένους Δημοκράτες να καταλάβουν το στούντιο του "102" και να κάνουν δημοσιογραφική εκπομπή... για δύο ώρες... έτσι χωρίς πρόγραμμα!.
Βασικός νους της ιστορίας ένας μόνιμος δημοσιογράφος του σταθμού, (ήταν πολλά χρόνια συμβασιούχος επί ΠΑΣΟΚ και τον μονιμοποίησε με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου η αντιδημοκρατική Δεξιά), γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση και την αριστερή πολιτική του τοποθέτηση... Αυτός λοιπόν ο δημόσιος λειτουργούς φιλοξένησε τους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και τους έπαιρνε απίθανες συνεντεύξεις. Η πιο σκληρή ερώτηση που ακούστηκε ήταν: "Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεχθήκατε απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ όταν αποχωρούσατε... Είναι έτσι;" Ακολούθησαν και άλλα φαιδρά γεγονότα που σε μία φυσιολογική χώρα και σε ένα φυσιολογικό σταθμό θα είχαν προκαλέσει παραιτήσεις, καταγγελίες, παρέμβαση της Δικαιοσύνης κλπ.
Αλλά εδώ είναι Ελλάδα! Και η Αριστερά εξακολουθεί να αποτελεί ιερή αγελάδα! Ντροπή σας κύριοι...
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη