6 Νοε 2012

Γιατί είμαστε όλοι τόσο καθυστερημένοι;

Αφορμή για το αρθρίδιο τούτο αποτέλεσε η επανεμφάνιση του κ. Χάρη [κατά κόσμον Καστανίδη] της Κοινωνικής Συμφωνίας. Είπε το άτομο ότι η ψήφιση του Μνημονίου 3 θα αποτελέσει το οριστικό τέλος της χώρας. Μαζί σου μεγάλε! Αλλά μπορείς να μου απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα;

- αν ήσουν σήμερα βουλευτής της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ τί θα έκανες;
- γιατί ψήφισες Μνημόνιο 1 και Μνημόνιο2, ήτοι δύο φορές το προσωρινό [;] τέλος της χώρας;
- γιατί το 1998 που παραιτήθηκες από Υπουργός Μεταφορών δεν κατήγγειλες τον Σημίτη που δεν σε γούσταρε, όπως είπες μετά από πολλά χρόνια, επειδή εσύ δεν ήθελες να βάλεις το χέρι στο μέλι και αντικατεστάθης από τον μέγα επιχορηγούμενο Μαντέλη;
- Γιατί και συ, αλλά και όλοι οι άλλοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ψήφισες το νέο άρθρο 86 του Συντάγματος;
Μια ζωή καθυστερημένος και συ.
Όπως κι’ ο κ. Ρουμελιώτης που μας είπε κατόπιν εορτής τί παιχνίδι είχε παίξει ο Γιωργάκης με το ΔΝΤ. Γιατί δεν παραιτήθηκες τότε καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό για προδοσία, ώστε να σώσεις τη χώρα ρε Παναγιώτη;
Όπως κι’ ο κ. Σαμαράς που ήλθε με μεγάλη καθυστέρηση να καταλάβει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες εσύ τώρα Χάρη. Κι’ αυτός καθυστερημένος.
Όπως η κ. Ταρσίτσα της δικής σου Συμφωνίας Χάρη. Αφού ψήφισε τα πάντα, αφού ανέχτηκε το «λεφτά υπάρχουν» για να της το φορτώσουν όλα τα καλά παιδιά του τέως ΠΑΣΟΚ [ή μήπως ορθώς της το φόρτωσαν;], σκόνταψε στο άρθρο 37, για να διαγραφεί και στη συνέχεια να στηρίξει τον Λουκά.
Όπως ο Μπουμπούκος που διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν ψήφισε το Μνημόνιο 1, αλλά μόνο το άρθρο 1 για να πάρουν μισθούς και συντάξεις οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά στη συνέχεια ψήφισε το Μνημόνιο 2 και τώρα υπεραμύνεται του Μνημονίου 3 διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του ότι μόνον η σωτηρία των τραπεζών θα σώσει την πατρίδα και κατακεραυνώνοντας τους αντιμνημονιακούς ως ύαινες που θέλουν να επανέλθουμε στη δραχμή για να πλουτίσουν.
Όπως ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ που ανεκάλυψε με μεγάλη καθυστέρηση ότι σφαγιάζονται οι εργαζόμενοι της χώρας με τα Μνημόνια και κήρυξε βελούδινο πόλεμο κατά της άκαρδης εργοδοσίας, την οποίαν άφηνε ανενόχλητη να ασχημονεί επί 3 ολόκληρα χρόνια διαλύοντας την ελληνική κοινωνία.
Όλοι καθυστερημένοι Χάρη, αλλά περισσότερο απ’ όλους εμείς, ο λαός, που συνειδητοποιούμε τα πάντα με μεγάλη καθυστέρηση και συνεχίζουμε ακάθεκτοι να ψηφίζουμε καθυστερημένους, οι οποίοι είναι πλασμένοι κατ’ εικόνα και ομοίωσίν μας.

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη