1 Νοε 2012

"Ρόμπα" η Δήμητρα Γαλάνη

Το δικαίωμα της στην ενημέρωση υποστήριξε ότι ήρθε να υπερασπιστεί στην κατάθεση της στο δικαστήριο η Δήμητρα Γαλάνη, υποστηρίζοντας ότι ...
ο Κώστας Βαξεβάνης το εξασφαλίζει.

«Ήρθα να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου στην ενημέρωση. Ο Κώστας Βαξεβάνης, μου το εξασφαλίζει, με την έγκυρη δημοσιογραφία παρουσιάζοντας την αλήθεια» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «ο ελληνικός λαός υποφέρει και έπρεπε ήδη να είχει ενημερωθεί».

Παράλληλα υπενθύμισε και τη δημοσιοποίηση του δικού της ονόματος πριν από λίγο καιρό σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», αναφορικά με τα ποσά που εισέπρατταν η ίδια αλλά και άλλοι καλλιτέχνες.

«Δε στράφηκα εναντίον της εφημερίδας αλλά στις αρχές του υπουργείου Οικονομικών. Στη λίστα υπήρχαν περιουσιακά στοιχεία, τα οποία όπως επεσήμανα δεν ήταν και ακριβή».

Μιλώντας για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ στο HOT DOC, η κ. Γαλάνη τόνισε ότι «το άρθρο που ακολουθούσε της λίστα, το χαρακτήρισε εξαιρετικά προσεκτικό και διασταυρωμένο» και έκανε λόγο για παραλογισμό, «την ώρα που φωτίζεται η αλήθεια, να βλέπουμε διώξεις».


Για να θυμηθούμε λοιπόν τι έλεγε η κ.Γαλάνη, όταν τα ΝΕΑ έγραψαν :
Στα 4.786 και 6.753 ευρώ, αντίστοιχα, για το 2008 και το 2009, έχει καταγραφεί το εισόδημα της Δήμητρας Γαλάνη, με ακίνητη περιουσία (προφανώς τα σπίτια στον Κεραμεικό και στο Πήλιο), αντικειμενικής αξίας 407.212 ευρώ.


Απαντούσε λοιπόν η κ.Γαλάνη στις 10-9-2012:

"...Είναι άρα εξαιρετικά ύποπτοι και ο τρόπος και ο χρόνος που επιλέγουν συγκεκριμένα ΜΜΕ να δημιουργήσουν εντυπώσεις και εντάσεις (και για την ιστορία: δεν είναι τυχαίο που αυτή η υπόθεση ξεκινά και πάλι από έντυπο το οποίο και στο παρελθόν -δεκαετία 80- είχε κάνει παρόμοια «εκστρατεία» εναντίον των Ελλήνων τραγουδιστών οι οποίοι με τη σειρά μας καταφύγαμε στα δικαστήρια και κερδίσαμε τη δίκη καταδικάζοντας τη συγκεκριμένη εφημερίδα σε πρόστιμα χρηματικά και υποχρέωση να ανακαλέσει δημόσια).
....
Βρισκόμαστε άραγε μπροστά σε ένα καινούργιο «κυνήγι μαγισσών» ή στην εφαρμογή του πολυχρησιμοποιημένου θρίλερ «δώστε αίμα στην αρένα», προκειμένου να απασχοληθεί ο κόσμος που υποφέρει και να περάσουν και άλλα επαχθή μέτρα ;
Γιατί η προσπάθεια σπίλωσης προσώπων με αξιοπιστία και κύρος, η δημιουργία εμφυλιακού κλίματος και ο κιτρινισμός δεν είχαν ποτέ ούτε αθώες ούτε αγαθές προθέσεις. Και μάλιστα όταν στοχοποιούνται προσωπικότητες με δημόσιο κριτικό λόγο και άποψη. Μάλλον πάλι κάποιος ενοχλήθηκε....."
.......................-..............

Ε, αυτά λένε και όσοι είδαν το όνομά τους στη λίστα που δημοσίευσε (και καλά έκανε) ο Βαξεβάνης!
Όταν έβγαινε το όνομά σας στα μανταλάκια ουρλιάζατε για "σπίλωση προσώπων", "αίμα στην αρένα ώστε να περάσουν επαχθή μέτρα", "δημιουργία εμφυλιακού κλίματος" κλπ.
Τώρα (που πήρε άλλους η μπόρα), μιλάτε για δικαίωμα στην ενημέρωση;;;
Γιατί δηλαδή εσείς είχατε δίκιο πριν από ένα μήνα να μιλάτε για στοχοποίηση και δεν έχει σήμερα ο Τράγκας; Ε;
Δε μας παρατάτε κυρία Γαλάνη; Σιχαθήκαμε όλη την προοδευτική συμμορία της "γενιάς του Πολυτεχνείου", που εξαργύρωσε τους αγώνες του λαού, με βίλες, κότερα, offshore και "Μονοπρόσωπες ΕΠΕ". Έχετε κάνει διατριβή στην υποκρισία και "τα καλά και συμφέροντα". Γενιά του χαβιαριού και της φοροδιαφυγής...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη