27 Νοε 2012

Επεμβάσεις εισαγγελέα παντού

Την επέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε η διοίκηση του Α.Π.Θ. για την κατάληψη και πράγματι ο εισαγγελέας κ.Μαδεμλής, διέταξε την αστυνομία να επέμβει και να απελευθερώσει το κτίριο. Αναγκαία ίσως η επέμβαση θα πουν οι πολλοί, που ..
δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το Α.Π.Θ. είναι ιδιοκτησία ακραίων ομάδων, οι οποίες έχουν "δικαίωμα ζωής και θανάτου" επάνω του και δεν πτοούνται από καμία επέμβαση. Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της αστυνομίας, στους χώρους του Α.Π.Θ. θα γίνεται ό,τι γινόταν στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.

Επεμβάσεις της δικαιοσύνης ζητούν και δήμαρχοι, για να απελευθερωθούν τα δημαρχεία από τους καταληψίες, που πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τις καταλήψεις.

Επέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε και ο δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, για να διατάξει το ΚΤΕΛ να κάνει τη συγκοινωνία. Τι να κάνει δηλαδή ο εισαγγελέας κι ο δικαστής; Να διατάξει να ξεκινήσουν τα λεωφορεία με ...νερό; Αφού οι άνθρωποι δεν έχουν μία στο ταμείο και δεν έχουν σταγόνα πετρέλαιο, πώς διάολο θα κάνουν τα δρομολόγια; Και ισόβια να τους βάλουν, αν δεν έχεις να βάλεις πετρέλαιο;

Επέμβαση της δικαιοσύνης θα αργήσουν να ζητήσουν πάντως οι βουλευτές, για την υπόθεση της δικογραφίας που βρίσκεται ήδη στη βουλή και αφορά το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη