"Κόβουν" τον Σουλεϊμάν τον κτηνοβάτη οι Σκοπιανοί

12 Νοε 2012

Δείτε πώς μεταδίδεται στη FYROM η σειρά
Το γνωστό τουρκικό σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Κτηνοβάτης", θα σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση των Σκοπίων, μετά από απόφαση του ..
Υπουργού Επικοινωνιών ("Κοινωνίας της Πληροφορίας" λέγεται στα Σκόπια) Ivo Ivanovski.
Αιτία, η μείωση του Σλαβομακεδονικού προγράμματος από την primetime ζώνη και ο εξοβελισμός της μετά τα μεσάνυχτα, αφού στις ώρες υψηλής τηλεθέασης κυριαρχούν (και εκεί) Τουρκικά σήριαλ, τα οποία δίνει δωρεάν η τουρκική προπαγάνδα.
Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, το πρόγραμμα από τις 8 πμ έως τις 8 μμ, θα πρέπει να είναι κατά 30% Σκοπιανής παραγωγής το 2013, κατά 40% το 2014 και 50% το 2015.

H εξαγγελία του Υπουργού συγκέντρωσε θετικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου στη vecer όπου δημοσιεύθηκε.


H σειρά μεταδίδεται στη FYROM, φυσικά μεταγλωττισμένη, με το όνομα Величествениот Султан στο ιδιωτικό "κανάλι 5", γιατί,  φίλοι-φίλοι οι Τούρκοι, αλλά οι Σκοπιανοί, σέβονται τη γλώσσα τους. Μόνο στην Ελλάδα οι (αφορολόγητοι ακόμη) ιδιοκτήτες καναλιών, αφήνουν τις τουρκικές σειρές στην τουρκική γλώσσα, ώστε να συνηθίζει το αυτί του τηλεθεατή....
Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο γιουσουφάκια είναι οι καναλάρχες και πόσο ξεφτίλες οι πολιτικοί, που κάνουν τεμενάδες σε αυτά τα υποκείμενα..

Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη