6 Νοε 2012

Ύαινες δημοσιοκάφροι !

Αγαπητέ μου ματάκια αναγνώστη, το Μνημόνιο 3 (η επιστροφή των Τροϊκανών) κατατέθηκε! Βάλε γυαλιά 3D και απόλαυσε την καταστροφή σου! Η ΣΤ’ αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των Εξαρτημένων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, έβαλε τα τσαρούχια και ανακοίνωσε με «τιμή» ότι το...
κωλοπρόθεσμο κατατέθηκε με τη μέθοδο του κατεπείγοντος! ”Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο σαπισμένο Σώμα ότι κατατέθηκε το σχέδιο νόμου ”Έγκριση κωλοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής καταστροφής 2013-2016…”, είπε η ίδια από το βήμα της βουλής, κι ύστερα έκανε ένα βήμα και έπεσε στα λιπαρά μαξιλάρια του Βενιζέλου.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, βγήκε ανακοίνωση απο Λιακοπουλικούς δημοσιογράφους πως ο αξιόλογος ηθοποιός «Κώστας Τσάκωνας» αυτοκτόνησε. Είναι πασιφανές πως κάποιοι δημοσιοκάφροι έχουν πεθάνει στο χώρο της δημοσιοκαφρίλας και προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να προκαλέσουν και σε προέκταση ν΄αναστήσουν την αποτυχημένη αρθρογραφία τους. Με θράσος, σκοπιμότητα και επιτηδευμένες εκτός θέματος θέσεις και απόψεις προσπαθούν να προσελκύσουν το ευρύ κοινό. Μάταια όμως γιατί η αλήθεια λάμπει στο τέλος.

Δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν κομπογιαννίτες δημοσιογράφοι που είναι ικανοί για την δημοσιότητα και το χρήμα να βγάλουν και τη μάνα τους ψόφια! Ικανοί να πουλήσουν ότι έχουν και δεν έχουν για μια είδηση. Σαν τις ύαινες, σαν τα όρνια ψάχνουν στη έρημο του ελληνικού θεάματος για ειδήσεις που βρωμάνε σαπίλα και επειδή βρίσκουν μόνο κόκκαλα, εν τέλει κατασκευάζουν δικές τους ειδήσεις. Μέσα στα άθλια γραφεία τους, ανάμεσα σε τουμπανιασμένες σταχτοθήκες απο τσιγάρα και αμέτρητους φραπέδες αναζητούν το επόμενο ειδησεογραφικό τους θύμα. Αυνανιστές και σαδιστές σινάμα, όποιος δεν τους αρέσει θα φάει θάψιμο με τα πενοφτιάρια.

Καλέ μου Άνθρωπε, είναι στο χέρι μας να εξοβελίσουμε την δημοσιοκαφρίλα! Μακριά απο σελίδες παραπληροφόρησης. Λευτεριά στους Αιρετικούς!

Χάρης Βεραμόν
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη