27 Δεκ 2012

3.000 επισκέπτες περιμένουν στον Άγιο Αθανάσιο για την Πρωτοχρονιά

Έβαλε τα γιορτινά του το πανέμορφο χωριό της Πέλλας, δείτε φωτογραφίες
Για ακόμα μία χρονιά ο ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛ.ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που απογείωσε την τελευταία τριετία το χωριό, διοργανώνει μεγάλη γιορτή για την αλλαγή του χρόνου στην κεντρική πλατεία του χειμερινού..
τουριστικού προορισμού Παλαιού Αγίου Αθανασίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από το πρωί με κάλαντα του τοπικού Μορφωτικού Συλλόγου που θα περιδιαβαίνουν τους δρόμους του οικισμού, θα συνεχιστούν με χάπενιγκς και ζεστό κρασί στην πλατεία και θα ολοκληρωθούν με την αλλαγή του χρόνου στην πανέμορφα από τον Σύλλογο στολισμένη πλατεία που θα συνοδεύεται από πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και δώρα που θα μοιράσουν οι Αγιοβασίληδες.



Ο Πρόεδρος του Οικιστικού Συλλόγου Ανδρέας Πολίτης πριν λίγο μας δήλωσε ότι είναι πανέτοιμος ο Σύλλογος για την γιορτή και την υποδοχή 3000 περίπου επισκεπτών όπως κάθε χρόνο και συμπλήρωσε :

Για ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος μας αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου με χορηγίες μελών- οικιστών την παραδοσιακά μεγάλη εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στον Παλ. Αγ. Αθανάσιο.


Προσκαλούμε τους φίλους του χωριού, τους φίλους χιονοδρόμους και όλο τον κόσμο να στείλουμε από την αγγελικά φωτισμένη πλατεία μας, ένα μήνυμα αγάπης, ένα μήνυμα αισιοδοξίας από σπίτι σε σπίτι, από χωριό σε χωριό, από πόλη σε πόλη, σ΄ όλη την Ελλάδα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αφήνοντας για λίγο πίσω μας τις σκοτούρες.

Από τον ακριτικό και πανέμορφο στα 1200 μέτρα Παλ. Αγ. Αθανάσιο Πέλλας και το ολόλευκο χιονοδρομικό Βόρας - Καιμάκτσαλαν, ευχόμαστε σε όλη την Ελλάδα, στους απανταχού Ελληνες, και φυσικά στους συνεργάτες και αναγνώστες του taxalia που πάντα μας στηρίζουν, Χρόνια Πολλά και ένα αισιόδοξο νέο έτος που θα ευοδωθούν οι έως τώρα προσπάθειες του Ελληνικού λαού.

Πηγή: taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη