5 Δεκ 2012

Παραπλάνηση κοινού για "πιστοποιημένα σεμινάρια λογιστικής"

Αγαπητοί φίλοι,
Για τη δική σας ενημέρωση και προστασία, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:


Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώσαμε ότι έχει κατακλύσει το διαδίκτυο μια διαφημιστική καμπάνια ενός γνωστού κέντρου σπουδών στην Αθήνα, που παραπλανά τον κόσμο ότι κάνει Σεμινάρια Πιστοποιημένα από τον Υπουργείο Παιδείας ή ΕΟΠΠΕΠ (υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στα διαφημιστικά μηνύματα).

Όπως μας ενημέρωσαν από το Υπουργείο Παιδείας, κάτι τέτοιο είναι εντελώς ανυπόστατο, αφού δεν είναι αρμοδιότητά τους να κάνουν πιστοποιήσεις σεμιναρίων. Το επόμενο χρονικό διάστημα - μεταξύ άλλων - θα αναρτήσουμε στον ιστότοπό μας σχετικό δελτίο τύπου, καθώς και άρθρα για να γνωρίζετε επακριβώς τι ισχύει και τι όχι για τις πιστοποιήσεις στην Ελλάδα. Οι γνώσεις και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της ποιότητας και των πιστοποιήσεων θα μας δώσει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε την εγκυρότερη πληροφόρηση πάνω στο θέμα.

Δείτε περισσότερα (συμπεριλαμβανομένων και στοιχείων για να ερευνήσετε και μόνοι σας το θέμα) στη συζήτηση στο φόρουμ μας στη διεύθυνση: http://www.distance-learning.gr/topic/πιστοποιημένα-σεμινάρια-λογιστικής.html

Φιλικά

Distance-learning.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη