29 Δεκ 2012

Ανακαλείται κι άλλη «μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου»

Ανακαλείται και δεύτερη «μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου» μετά την επισήμανση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Ecoball» που διακινεί η εταιρεία...
«ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», οδός Στρ. Δαγκλή 124, Αθήνα.

Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία.

Η ΓΓΚ προέβη στην ανωτέρω ενέργεια κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) στην οποία αναφέρεται:

«Από τις πραγματοποιηθείσες μετρήσεις και την εμπειρία μας δεν προκύπτουν λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές. Ωστόσο, συνεκτιμώντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για προϊόν πρώτης ανάγκης, η ΕΕΑΕ, έχοντας ως αρχή την αποφυγή οιασδήποτε άσκοπης ραδιολογικής επιβάρυνσης ατόμων ή του περιβάλλοντος, εισηγείται τη μη περαιτέρω εισαγωγή και διάθεση του προϊόντος στην αγορά

Σημειώνεται ότι το προϊόν «Ecoball» προέρχεται από το ίδιο εργοστάσιο παραγωγής με το προϊόν «Primato», για το οποίο όπως ανακοινωθηκε προχθές εκδόθηκε εντολή ανάκλησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη