29 Δεκ 2012

Κίνδυνος-θάνατος τζάκια και ξυλόσομπες

Μπορεί να υπάρχουν σαχλαμάρες (εδώ) και συνομωσιολόγοι, που αποδίδουν τις ανησυχίες των πολιτών, για το νέφος που πνίγει κάθε μέρα τις πόλεις σε "άνομα συμφέροντα", ωστόσο...
δεκάδες έρευνες και μελέτες πανεπιστημίων, δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο. Εκτός αν δεχθούμε ότι όλοι "τα παίρνουν" από τις εταιρείες πετρελαίων για να χτυπήσουν το ...αθώο pellet, άρα να μην αντιδρούμε, όσο κι αν πνιγόμαστε, γιατί θα κατηγορηθούμε ότι λαδωνόμαστε από τη BP, τη SHELL, την ΕΚΟ, τους Εβραίους, τους Bliderberg και τον Σόρος, που θα φτωχύνουν, αν οι Έλληνες καίνε λάστιχα, πόρτες, σανίδια κι ό, τι άλλο βρουν μπροστά τους.
Υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης, εκτός πετρελαίου, όπως το πεντακάθαρο φυσικό αέριο, το ρεύμα (καλοριφέρ, θερμοπομποί, υπέρυθρες), τα καλά ξερά και καθαρά ξύλα κ.λ.π. Δεν είναι υποχρεωτικό να δεχθούμε το γεγονός ότι σε εκατοντάδες σπίτια καίνε αυτά που μαζεύουν από τα σκουπίδια οι τύποι αυτοί με τα καροτσάκια, που μαζεύον όποια βερνικωμένη πόρτα βρίσκουν πεταμένη.
Κι επιτέλους να ξυπνήσει ο Δήμος -ο κάθε δήμος- και να επιβάλλει πρόστιμα σε όσους πετούν έπιπλα στο δρόμο.

Στο τεράστιο θέμα αναφέρεται και η σημερινη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αγοράστε την και διαβάστε.

δείτε και: Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ούτε αυτή του σαχλαμάρα!


Όταν η βλακεία γίνεται αιθαλομίχλη


Πολύ βαριά και απόψε η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη