13 Δεκ 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ψεύτης ο Καμμένος"

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ». Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του..
προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου πως δεν έδωσε το non parer στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε ψεύτη!

«Ο Καμμένος δεν κατέθεσε, όπως είχε πει ότι θα κάνει, μήνυση στον κ.Παπούλια, άρα μας έλεγε ψέματα. Η γνώμη μου είναι ότι δεν την έχει καταθέσει γιατί ξέρει ότι σε ενδεχόμενη τέτοια διαδικασία θα γινόταν ρεζίλι και έχει δίκιο ο κ.Μανώλης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης και έθεσε θέμα άρσης της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Οι Ανεξάρτητοι Έληνες στη Βουλή έχουν δηλώσει ότι είναι κατά της βουλευτικής ασυλίας Ο κ.Μανώλης δήλωσε πως σήμερα καταθέτει μήνυση εναντίον του Καμμένου. Θα ζητήσουν από τον κ.Καμμένο να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας» διερωτήθη ο κ.Γεωργιάδης, παραπέμποντας στις προεκλογικές δεσμεύσεις των ΑΝΕΛ.

«Θέλω να δω αν αυτά που λέτε τα πιστεύετε ή αν τα λέτε μόνο για το twitter» πρόσθεσε ο κ.Γεωργιάδης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Μελά, ο οποίος του ανταπάντησε «Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από μόνος του άρση της βουλευτικής του ασυλίας»

Δείτε βίντεο του enikos




Χαϊκάλης: "ο Πάγκαλος μας φοβάται για αυτό θέλει να διαλυθούμε"

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη