26 Δεκ 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Είσοδος 3 ευρω το κεφάλι. 12 Ευρώ βραχιολάκι για δωρεάν παιχνίδια.
Πρώτη στάση τρενάκι. Σ ένα χώρο 12.000 τ.μ με χιλιάδες κόσμο μέσα το τρενάκι είχε τέσσερα (4) βαγονάκια συνολικής χωρητικότητας 11 παιδιών (μισή ώρα αναμονή). 3 κύκλους και δρόμο. Δωρεάν ..
αν είχες το βραχιολάκι.
Δεύτερη στάση η πολυδιαφημισμένη αίθουσα 6D. Χωρητικότητα περίπου 10 παιδάκια. Τιμή 2,5 ευρώ χωρίς βραχιολάκι, δωρεάν με βραχιολάκι. Αυτά στον κατάλογο φυσικά γιατί η πραγματικότητα ήταν ό,τι και με βραχιολάκι έπρεπε να πληρώσεις 2,5 ευρώ (κανα μισάωρο και κει αναμονή για μια προβολή 5-7 λεπτών). 
Τρίτη στάση ''θρύλοι της Ελληνικής μυθολογίας. 2 Ευρώ το κεφάλι (αναφέρεται και στον τιμοκατάλογο - χωρίς αναμονή). Μια κακοφτιαγμένη παράγκα της πλάκας, της πλάκας με 4 εκθέματα. 
Τέταρτη στάση συγκρουόμενοι τάρανδοι. Τους τάρανδους έπρεπε να τους επινοήσεις. Κάτι χρέπια αυτοκινητάκια ήταν. Δεν έμαθα τιμή γιατί δεν ρίσκαρα την ασφάλεια του μικρου. Τοίχος αναρρίχησης, σκέτο Έβερεστ. 2 παιδάκια την φορά. + 2,5 ευρώ το κεφάλι. Τα γνωστά φουσκωτά παιχνίδια που συναντάμε στους παιδότοπους ήταν μοιρασμένα. Άλλα δωρεάν , άλλα 2,5 ευρω (εκεί η αναμονή στην ουρά ξεπερνούσε το μισάωρο). Η πληρωμή γινόταν με μάρκες τις οποίες βέβαια αν σου περίσσευαν δεν εξαργύρωναν. Περιμένει ακόμα και τώρα χιλιάδες κόσμος στις ουρές για να δει το παιδάκι του να κάνει 3 κύκλους με το τρενάκι , ή να μπεί για 5 λεπτά στο φουσκωτό παιχνίδι. Ντροπή και κατάντια. Μιλάμε για την μεγαλύτερη κομπίνα - ''αρπαχτή'' των Χριστουγέννων.

Β.Α.
ΑΘΗΝΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη