13 Ιαν 2013

Τσίπρας: Από την κρίση δεν βγαίνεις με περικοπές και σκληρή λιτότητα

Ναι Αλέξι μου, αλλά ούτε και με παροχολογίες και έναν δημόσιο τομέα που βασανίζει (τιμωρεί καλύτερα) όποιον πάει να κάνει μία επένδυση στην Ελλάδα, έτσι;

Έναν δημόσιο τομέα που... στηρίζεις με νύχια και με δόντια.
Έναν δημόσιο τομέα που είναι η ραχοκοκαλιά του κόμματός σου και εν γένει της "ιδεολογίας" σου (sic).
Έναν δημόσιο τομέα που έχει "γεννήσει" το 99,9% των στελεχών σου.... έτσι;

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξις:


«Από την κρίση δεν βγαίνεις με περικοπές και σκληρή λιτότητα, αλλά με δίκαιη ανάπτυξη, αναδιανομή και ενίσχυση της απασχόλησης» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας και προειδοποίησε για τον «κίνδυνο ανάπτυξης του νεοναζισμού και των ακραίων ιδεολογιών στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα».

Όπως δήλωσε ο κ. Τσίπρας στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Βερολίνο, «η Ευρωπαϊκή Αριστερά έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το εφαρμοζόμενο σχέδιο της λιτότητας και των μνημονίων».

Επισήμανε δε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται δημιουργούν τον κίνδυνο ανάπτυξης του νεοναζισμού και των ακραίων ιδεολογιών και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Φτιάχνουμε ασπίδα προστασίας των λαών και ταυτόχρονα διεύρυνσης της Δημοκρατίας. Η απάντηση είναι ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και δημοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη