9 Ιαν 2013

Ανησυχία για τη στάση Αηδόνη, στην παραπομπή Βενιζέλου

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση που θα κρατήσει ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας Χρήστος Αηδόνης, σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για παραπομπή και του...
Ευάγγελου Βενιζέλου στην προανακριτική.
Η ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη αφού ο Χρήστος Αηδόνης, δεν συμμετείχε στη χτεσινή συνεδρίαση της ΚΟ για την κοπή της πίτας.. εκεί που ο Βενιζέλος περιφερόταν με το μαχαίρι στο χέρι..
Δεδομένου ακόμη, ότι ο κ. Αηδόνης, δημοσίως έχει κατηγορήσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ηθική εκτέλεση του κινήματος με αφορμή τους χειρισμούς στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, οι προβληματισμοί στην Ιπποκράτους αλλά και στην τρικομματική κυβέρνηση είναι μεγάλοι.
Ως γνωστό, οι Αηδόνης και Λοβέρδος συνομιλούν και κατά κάποιους, συναποφασίζουν πλέον.
Αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα στην σταθερότητα της κυβέρνησης καθώς το δίδυμο Αηδόνης Λοβέρδος, θεωρούνται υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, όχι τόσο για αυτό που κάνουν σήμερα, αλλά για αυτό που μπορούν να κάνουν αύριο ;

Προαναγγέλλονται ξεκαθαρίσματα και για το θέμα Αηδόνη σύντομα, αφού παραμένει τυπικά στο ΠΑΣΟΚ (με επιμονή Βενιζέλου να τον κρατήσει παρά τις σφοδρές επιθέσεις), όμως η ψυχή του είναι ήδη αλλού..
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ του καταλογίζει διφορούμενη στάση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη